Continua la preparació per visitar Las Palmas

Continua la preparació per visitar Las Palmas

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per continuar preparant el duel de diumenge davant el conjunt canari, partit corresponent a la 37a jornada de Lliga

Un dia més a la feina blaugrana. Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per continuar preparant l’important duel de diumenge, en què els culers visitaran la UD Las Palmas en el partit corresponent a la jornada 37 de la Lliga (20.00 hores, Estadi de Gran Canària).

També han estat presents a l’entrenament els jugadors del Barça B Marlon, Kaptoum i Aleñá. Els homes de Luis Enrique s’entrenaran dissabte a la tarda en la darrera sessió abans de marxar cap a Las Palmas, on diumenge es veuran les cares amb l’equip entrenat per Quique Setién. Els culers estan obligats a vèncer per continuar mantenint intactes les seves opcions de guanyar el campionat, i intentaran assaltar l’únic estadi de l’actual Primera Divisió on Leo Messi té pendent marcar. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut