Comença la venda d’entrades per als primers partits de la Lliga

Comença la venda d’entrades per als primers partits de la Lliga

Les entrades estaran a disposició dels socis a partir del dijous 27 de juliol, un dia més tard en el cas de la resta d’aficionats

Cada cop queda menys perquè comenci la Lliga 2017/18. El calendari va ser sortejat el 21 de juliol, i les entrades per als quatre primers partits al Camp Nou estaran a disposició dels socis a partir d’aquest dijous 27 de juliol, a partir del divendres 28 per la resta d’aficionats. En concret, els partits per als quals es podrà comprar ja l’entrada són quatre, els que enfrontaran el Barça amb el Betis, l’Espanyol, l’Eibar i el Las Palmas.

La primera jornada de Lliga tindrà lloc el cap de setmana del 19 i el 20 d’agost, data en què els blaugranes debutaran al Camp Nou contra el Betis, precisament el mateix rival de l’estrena de la temporada 2016/17. El derbi de Barcelona arriba ben aviat, a la jornada 3, el cap de setmana del 9 i el 10 de setembre.

El següent equip que visitarà el feu culer serà l’Eibar. El darrer rival de la temporada 2016/17 ho farà en una jornada intersetmanal que tindrà lloc entre el 19 i el 21 de setembre. El darrer d’aquests primers quatre partits serà el Barça-Las Palmas, un partit que promet futbol ofensiu i que es jugarà el cap de setmana del 30 de setembre i l’1 d’octubre.

El nombre màxim d’entrades per compra són sis, i els canals de venda oficial són els següents: fcbarcelona.cat, ticketmaster, entrades.com i les taquilles del Club. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut