Ja es coneixen els horaris de la Supercopa d’Espanya

Ja es coneixen els horaris de la Supercopa d’Espanya

L’anada es jugarà al Camp Nou el diumenge 13 d’agost a les 22 hores, i la tornada al Bernabéu serà el dimecres 16 a les 23 hores.

Ja es coneixen els horaris de la Supercopa d’Espanya, el primer títol oficial de la temporada 2017/18. El partit d’anada es disputarà al Camp Nou el diumenge 13 d’agost a les 22 hores, mentre que la tornada es jugarà al Bernabéu, el dimecres 16 d’agost a les 23 hores. El conjunt d’Ernesto Valverde, que continua de gira de pretemporada pels Estats Units, s’enfrontarà al Reial Madrid de nou, després de fer-ho en l’amistós de Miami el diumenge 30 de juliol a les 02:05 hores.

El FC Barcelona, que ha disputat la Supercopa d’Espanya set vegades en els darrers vuit anys, actualment n’és el vigent campió després d’haver derrotat el Sevilla la temporada passada. Fins a 12 Supercopes acumula el club blaugrana, sent l’equip que més en té, per davant del seu proper rival, l’equip blanc, que n’ha guanyat nou. Tot i això, els dos darrers Clàssics en aquesta competició daten del 2011 i el 2012, quan Barça i Madrid es van repartir les victòries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut