Ernesto Valverde: “Esperem que Dembélé ens doni moltes alegries”

Ernesto Valverde: “Esperem que Dembélé ens doni moltes alegries”

El tècnic blaugrana ha valorat l’arribada del nou jugador blaugrana, juntament amb el sorteig de la Lliga de Campions i el partit de Lliga contra l’Alabès

Ernesto Valverde ha parlat de l’arribada d’Ousmane Dembélé, el nou fitxatge del FC Barcelona. L’entrenador blaugrana ha comentat que espera que sigui un jugador “que doni moltes alegries”, a més d’afegir que és un fitxatge que genera “il·lusió i expectació”, segons el tècnic basc.

El preparador del primer equip també ha valorat el sorteig de la Lliga de Campions. Un sorteig en el qual el Barça ha quedat enquadrat al grup D amb la Juventus, l’Olympiacos i l’Sporting de Portugal. Per a Valverde, “és un grup difícil”, ja que la Juventus té “molts arguments defensius i ofensius”, i ha recordat que va ser el botxí de l’equip en la passada edició. Sobre l’Sporting de Portugal, l’actual equip de Mathieu, Valverde ha reconegut que era un dels “‛cocos’ del bombo 4” i s’ha mostrat molt il·lusionat per enfrontar-se a l’Olympiacos.

Cal recordar que el tècnic basc va dirigir l’equip grec, amb el qual va assolir tres Lligues i dues Copes gregues. Valverde ha admès que “tenia la il·lusió de tornar a Atenes per jugar contra ells”, i ha confirmat que serà un partit especial per a ell pel bon tracte que va rebre durant la seva etapa allà.

Vitòria, un desplaçament difícil

Ja sobre el matx contra l’Alabès, Valverde ha confirmat que Iniesta està en plenes condicions i que la recuperació de Suárez va més ràpida del que està previst. Pel que fa al conjunt de Luis Zubeldía, el tècnic blaugrana ha assegurat que serà un partit difícil perquè a Mendizorrotza “el camp i l’afició pressionen molt”. A més, ha assenyalat que sumar aquests tres punts abans de l’aturada de seleccions és vital per al decurs de la temporada, ja que els triomfs en aquests partits són vitals a final de temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut