Ernesto Valverde:

Ernesto Valverde: "Tots som conscients del nivell del rival"

Les declaracions del tècnic del FC Barcelona, que ha parlat sobre l'Sporting Clube de Portugal en la prèvia de la segona jornada de la fase de grups de la Champions

"Aquesta competició, la Champions, exigeix ​​moltíssim perquè es juga a un altre ritme. Estem davant d'un conjunt de molta entitat i tots som conscients del seu nivell". Així de contundent s'ha mostrat Ernesto Valverde sobre l'enfrontament d'aquest dimecres, el que juga el Barça a l'Estadi José Alvalade de Lisboa corresponent al segon partit de la fase de grups de la màxima competició europea.

I és que el tècnic no vol relaxacions, perquè s'enfronten contra l'Sporting Clube de Portugal, "un equip molt fort que l'any passat va fer una gran temporada i aquesta l'ha començat bé". "Haurem de vigilar el bloc, ja que mantenen un ordre. Es mouen molt bé al mig del camp, tot i que també es despleguen molt bé el contraatac i un dels seus punts forts és la velocitat que tenen els jugadors de davant", ha puntualitzat.

Valverde, a més, i preguntat pels resultats de la campanya passada lluny del Camp Nou, ha afegit: "És un gran escenari i jugarem contra un gran rival de nivell. El que ha passat abans no ho tenim en compte, perquè aquí es tracta d'estar preparat per guanyar ara". A més, l'entrenador ha fet les següents declaracions destacades:

El marcatge a Messi

"Cada equip és lliure de proposar el joc d'atac que vulgui, igual que el joc defensiu que vulgui. Nosaltres hem de superar-lo amb els arguments que tenim, tant des del punt de vista individual com el col·lectiu".

"Hem d'intentar treure partit d'això. Poden pensar que és un avantatge, però jo no ho veig així. Ho vaig fer un cop amb l'Athletic, a la final de Copa, però vaig decidir no provar-ho més perquè no ho vaig veure clar".

Alguns noms propis

"Iniesta és un jugador fonamental per a nosaltres. Està jugant amb assiduïtat i no podem dir que no notem la seva presència al camp. Durant la seva carrera ha marcat el joc de l'equip i és molt important que ho segueixi fent".

"La virtut de Sergi Roberto és la seva versatilitat. No la desaprofitarem i seguirà alternant posicions. M'agraden els jugadors com ell, que poden jugar endavant i enrere, per dins i per fora".

"Semedo és un jugador que s'ha anat adaptant a poc a poc a l'equip. Al principi li va costar, com és normal, però ha millorat molt. Cada vegada que juga ens ajuda, perquè és un futbolista molt ràpid. Té molt recorregut en aquest equip".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut