Ivan Rakitic: “Si no t’agrada el futbol del FC Barcelona, no t’agrada el futbol”

Ivan Rakitic: “Si no t’agrada el futbol del FC Barcelona, no t’agrada el futbol”

El futbolista croat se sincera a ‘The Players' Tribune’ i repassa com va conèixer la seva dona coincidint amb la seva arribada a la Lliga i també el que sent com a jugador del Barça

A Ivan Rakitic se li va posar “la pell de gallina” el dia de la seva presentació com a nou jugador del FC Barcelona. Perquè ell, tal com assegura a ‘The Players’ Tribune’, havia complert el somni de qualsevol nen, “jugar al Barça”. El ‘4’ blaugrana valora la seva experiència al Club positivament afirmant que “si no t’agrada el futbol del Barça, no t’agrada el futbol”.

El migcampista d’origen croat, que va créixer a Suïssa, on van emigrar els seus pares abans que comencés la guerra de Bòsnia, va començar a jugar de manera professional al Basilea amb una idea: “Volia ser Robert Prosinečki”. El seu camí havia començat i el seu pas per les files del Schalke 04 l’acabarien conduint al futbol espanyol.

Va ser l’any 2011 quan Ivan Rakitic, que no parlava l’idioma i aleshores tenia 21 anys, firmaria amb el Sevilla. Aquella mateixa nit, al bar de l’hotel on s’allotjaria els primers mesos com a jugador del club andalús, coneixeria la que seria la seva futura esposa i mare de dues filles, amb qui tardaria set mesos a començar a sortir. “Quan vaig conèixer la meva dona vaig sentir que tenia una veritable raó per la qual jugar, i la meva carrera va pujar a un altre nivell”, afegeix. Més tard aconseguiria ser nomenat el primer capità estranger del club sevillà des de Maradona, tot “un honor”.

Gràcies als seus mèrits esportius va arribar l’oportunitat “d’unir-se al club més gran del món”, el FC Barcelona. “Em va fer feliç sortir-hi guanyant, la meva vida canviaria completament”, assegura. Perquè el Barça “és un club diferent” amb el qual la gent de la ciutat i de tot el món té una vinculació “sentimental especial”. L’arribada a l’equip blaugrana suposa una sort per a Rakitic, per a qui “continua sent un plaer jugar a futbol cada dia”.

També té elogis per a Leo Messi: “Tinc la benedicció de jugar amb els millors davanters del món. És un plaer per a mi, només com a aficionat del futbol, tenir l’oportunitat de jugar cada dia amb ell”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut