Ernesto Valverde: “És emocionant per a mi jugar contra l’Olympiacos”

Ernesto Valverde: “És emocionant per a mi jugar contra l’Olympiacos”

El tècnic blaugrana destacat que “sumar nou punts és fonamental” en un partit “especial” per retrobar-se amb el conjunt grec, que el va dirigir durant dues etapes

El partir d’aquest dimecres del FC Barcelona serà especial per al tècnic Ernesto Valverde. I és que els blaugranes s’enfrontaran a l’Olympiacos en la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Serà el primer duel entre blaugranes i grecs i per al ‘Txinguri’ serà un retrobament especial pels records que tindrà per les dues etapes en què el va dirigir: “És emocionant per a mi jugar contra l’Olympiacos perquè he viscut grans moments allà. El partit de tornada encara ho serà més”. “Jugar a Grècia és molt exigent perquè volen guanyar, vaig guanyar títols i una part del meu cor la vaig deixar allà”, ha reconegut.

Tan és així que abans i al final de la roda de premsa Valverde ha estat l’autèntic protagonista amb els periodistes grecs. Perquè al principi, el periodista Nikos Gavalas de Novasports.gr li ha entregat com a regal un llibre d’estadístiques de l’Olympiacos i al finalitzar la roda de premsa Valverde s’ha fotografiat amb els periodistes grecs en un to distès que deixa entreveure la gran petjada que va deixar allà el tècnic actual del conjunt culer.

Referint-se al partit, Valverde ha destacat que “sumar nou punts és fonamental”: “Em preocupa la necessitat que tenen ells de sumar després de dues derrotes. Són un equip que ens poden sorprendre al contracop, són forts i ràpids i no es rendeixen mai”. Qüestionat per l’inici de temporada, el tècnic extremeny ha explicat que s’ha hagut “d’adaptar al Club i als jugadors” i està satisfet com estan anant les coses.

Finalment, Valverde ha destacat el fons d’armari de l’equip perquè “és important tenir jugador a la banqueta que et puguin trencar el partit”. “Hem anat creixent com a equip i el més important és que hi hagut dos partits, contra el Getafe i Atlètic, en què vam tancar la primera part amb el marcador en contra i finalment vam aixecar el resutlat”, ha sentenciat.

Paulinho: “La Champions és completament diferent a la resta de competicions”

El migcampista brasiler està gaudint de la Lliga de Campions amb el Barça. I és que Paulinho no havia jugat mai aquesta competició fins que ha arribat al conjunt blaugrana. De moment, el ‘15’ culer ha assegurat que vol “aprofitar el màxim les oportunitats” que li dona Valverde. “A l’inici em costava una mica però ara ja estic adaptat a l’estil del Barça i em sento amb confiança”. Finalment, Paulinho ha explicat la seva bona relació amb Messi, de qui ha dit que a banda, de ser “el millor jugador del món”, ha estat molt important per a la seva adaptació: “Messi m’ha ajudat molt, sempre l’he admirat i per a mi és un autèntic privilegi jugar al seu costa", ha expressat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut