Última sessió de la setmana

Última sessió de la setmana

Denis, Deulofeu, Alcácer i Aleix Vidal s’han exercitat al camp 3 de la Ciutat Esportiva; Luis Suárez ha fet treball específic

Ernesto Valverde ha dirigit aquest dijous l’últim entrenament d’una setmana marcada per l’èxode dels jugadors internacionals. D’aquesta manera, Denis Suárez, Deulofeu, Paco Alcácer i Aleix Vidal han estat els quatre jugadors que s’han exercitat sota les ordres del Txingurri al camp 3 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Luis Suárez, per la seva banda, ha continuat fent treball específic, tal com ha fet aquests dies. Cal recordar que en aquesta aturada per seleccions qui més s’hi juga del primer equip és Ivan Rakitic, que disputarà la repesca amb Croàcia davant Grècia per classificar-se per al Mundial de Rússia.

Després d’aquesta sessió, els jugadors tindran festa fins dilluns, dia en què es tornaran a exercitar. Ho faran a les 18 hores en una setmana en què que afrontaran el desplaçament a Madrid per disputar el partit contra el Leganés. I és que el FC Barcelona tindrà un triple desplaçament entre Lliga i Lliga de Campions, perquè, després de visitar Butarque, els blaugranes hauran de preparar la visita a Torí davant la Juventus en la cinquena jornada de la Lliga de Campions, en què tindran l’opció d’assolir la classificació matemàtica per als vuitens de final. Tancaran la setmana visitant el València a Mestalla, equip que va segon al campionat i que es troba a quatre punts del conjunt blaugrana. Una setmana plena de reptes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut