La llista per enfrontar-se al Leganés

La llista per enfrontar-se al Leganés

Ernesto Valverde ha convocat un total de 18 jugadors per viatjar cap a Madrid, on dissabte (16.15 h) els blaugranes disputaran el duel corresponent a la 12a jornada de Lliga

Torna la competició a Can Barça. Després de 14 dies des del darrer partit dels blaugranes (triomf per 2-1 davant el Sevilla) torna la Lliga amb el líder visitant un dels estadis més complicats del campionat. El FC Barcelona s’enfronta al Leganés en el matx corresponent a la 12a jornada de Lliga a Butarque, on els locals sumen 8 de 15 punts possibles i només han encaixat gol en un dels cinc partits disputats.

Per a aquest matx el tècnic del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha convocat un total de 18 jugadors: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Paulinho, Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Aleix Vidal (que ha rebut l’alta mèdica), Umtiti i Vermaelen. Cal destacar que Gerard Piqué no viatja amb l’equip per un assumpte personal. El jugador s’incorporarà a la dinàmica de grup a Madrid dissabte a primera hora. A més, queden fora de la llista els lesionats Dembélé, Rafinha, Arda Turan, Sergi Roberto, André Gomes i Mascherano.

A més, abans de fer pública la llista de convocats, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la darrera sessió abans de viatjar cap a Madrid. Un entrenament on també hi ha estat present Alberto Varo, del Barça B. 

L’expedició blaugrana ha sortit aquest divendres des de l’Aeroport del Prat cap a les 19.45 hores en direcció a Madrid, on ha aterrat a les 20.35 hores. Una expedició encapçalada pels membres de la Junta Directiva Javier Bordas, Pau Vilanova i Xavier Vilajoana. Un cop aterrats, els homes d’Ernesto Valverde descansaran a l’hotel fins dissabte. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut