La llista de convocats per viatjar a Torí

La llista de convocats per viatjar a Torí

Ernesto Valverde ha convocat un total de 19 futbolistes per viatjar cap a Torí, on dimecres (20.45 hores) els blaugranes disputaran el duel corresponent a la jornada 5 de la fase de grups de la Lliga de Campions

L’activitat no s’atura i el primer equip ja prepara una setmana exigent després del triomf aconseguit contra el Leganés (0-3). El FC Barcelona s’enfrontarà a la Juventus en la jornada 5 de la fase de grups de la Lliga de Campions. Un duel que es preveu clau per tal que els blaugranes obtinguin el bitllet per a la fase següent i ho facin com a primers de grup.

Per aquest matx l’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha convocat un total de 19 jugadors: Ter Stegen, Cillessen, Adrià Ortolá (31), Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Paulinho, Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Aleix Vidal, Umtiti i Vermaelen. A més, queden fora de la llista els lesionats Dembélé, Rafinha, Arda Turan, Sergi Roberto, André Gomes i Mascherano.

Abans de conèixer la llista de convocats, el primer equip s’ha exercitat per començar a preparar el duel contra la Juventus. Els blaugranes s’han exercitat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova en la primera sessió d’una setmana exigent amb dos partits clau. En l’entrenament també hi han participat els jugadors del Barça B Adrià Ortolá, Cuenca, Fali, Vitinho, Moisés i Marc Cardona. Els jugadors titulars del partit contra el Leganés han fet treball de recuperació.

Aquest dimarts, l'equip viatjarà a Torí per entrenar-se al Juventus Stadium. Abans, a partir de les 18.15 hores, tindrà lloc la roda de premsa de l’entrenador Ernesto Valverde i Ivan Rakitic a la sala de premsa. Es podrà seguir en directe a través de la web i Barça TV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut