Philippe Coutinho: “Estic ansiós per començar”

Philippe Coutinho: “Estic ansiós per començar”

El nou migcampista brasiler s’ha mostrat “molt feliç” de fitxar pel Barça, equip del qual havia somiat “moltes vegades vestir la samarreta”

Ara ja sí. Philippe Coutinho ja és nou jugador del FC Barcelona després de realitzar tots els actes protocol·laris de la presentació. Ha estat un matí atapeït a l’agenda del nou crac brasiler que des de primera hora ja ha hagut de passar la revisió mèdica a l’Hospital de Barcelona i a la Ciutat Esportiva i posteriorment, la signatura del contracte i els primers tocs de pilota vestit de blaugrana sobre la gespa del Camp Nou. Uns actes que han finalitzat en una multitudinària roda de premsa amb més de 150 periodistes acreditats amb 43 mitjans internacionals presents a l’Auditori 1899. Coutinho ha explicat que se sent “ansiós per començar a jugar amb el Barça” i que encara no s'adona del tot del que significa ser al FC Barcelona. Un equip del qual havia somiat “moltes vegades vestir la samarreta i fer el primer gol”.  “És una emoció enorme vestir la samarreta de l’equip més important del món”, ha sentenciat.

Coutinho ha explicat que “és un somni poder estar aquí i tenir l'oportunitat de jugar al Barça”. “Mai he tingut dubtes de fitxar per aquest club i és un honor poder jugar al costat dels meus ídols i espero ser feliç, gaudir molt i guanyar títols", ha assegurat un Coutinho que ha parlat sobre totes aquestes qüestions que tot seguit repassem:

Compartir vestidor amb Messi i Suárez

“Tindré la gran sort de poder dir que he jugat al costat de Messi i Suárez. Leo Messi és un jugador espectacular. Estic molt content també per tornar a jugar amb Luis Suárez. És un amic molt proper que m’ha ajudat molt”.

Per què el Barça?

“El meu somni era venir aquí i aquestes oportunitats són úniques. És fàcil escollir el Barça perquè és el millor equip del món, té els millors jugadors i els meus grans ídols juguen aquí”.

Relació amb Neymar

“Som molts amics amb Neymar perquè ens coneixem des de petits i juguem junts a la selecció i ell em va parlar molt bé d’aquest equip. Em va dir que arribava a un vestidor increïble. També m’ho va dir Luis Suárez i Paulinho”.

La Champions

“Ara no podré jugar la Champions, però tinc contracte per cinc anys i espero poder jugar la Champions moltes més temporades”.

Posició sobre al camp

“El que m’agrada és fer feliços els aficionats i per tant la meva posició l’ha de decidir l’entrenador. Jo el que he de fer és treballar dur per ajudar l’equip”.

Agraïment al Liverpool

“Vull agrair al Liverpool com ha entès quin era el meu somni i el desig de la meva família i facilitar la meva sortida al Barça. He estat allà sis mesos més des de l’estiu i he estat professional fins a l’últim dia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut