Passió blaugrana a l'entrenament de portes obertes al Miniestadi

Passió blaugrana a l'entrenament de portes obertes al Miniestadi

La sessió de portes obertes en l’entrenament del primer equip ha estat marcat pel gran ambient a les graderies amb 12.346 aficionats que han pogut gaudir i vibrar amb els cracs blaugranes

Un regal de Reis avançat per a molts nens i nenes. L’entrenament del primer equip del FC Barcelona ha dut a terme aquest divendres, com és habitual en aquestes dates, una sessió a portes obertes. Els nens i nenes han estat els autèntics protagonistes d’una jornada festiva que s’ha viscut al Miniestadi. I és que des de ben d’hora ja hi havia aficionats fent cua per entrar i agafar el seu lloc. Un total de 12.346 persones han pogut seguir de ben a prop la sessió del primer equip que ha dirigit Ernesto Valverde i que ha estat tot un èxit.

Un entrenament que s’ha viscut enmig d’una bona temperatura i que s’ha iniciat amb l’escalfor i crits d’ànim dels aficionats quan els jugadors blaugranes han saltat a la gespa del Miniestadi. Els blaugranes han iniciat la sessió amb l’himne del Barça i enmig de les banderes repartides per tot el camp. Just el dia de l’arribada dels Reis Mags de l’Orient els barcelonistes han repartit il·lusions i somriures als més petits, que han pogut veure als seus ídols des de ben a prop.

La sessió ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i també han participat Moisés, Arnaiz i Varo del Barça B. Per la seva part, Rafinha ha fet treball específic al gimnàs i Arda no s’ha exercitat a causa d’un procés febril. Després d’escalfar amb unes voltes al terreny de joc, l’entrenament ha estat dividit amb diverses estacions repartides per tota la gespa. En primer lloc, els culers han fet diversos rondos, mentre que els porters ho han combinat amb exercicis específics abans de jugar dos partidets. Una sessió en què Messi, Suárez, Piqué i Iniesta han estat els més aclamats. Tot i que també hi ha hagut crits d’ànims per a molts jugadors.

Fent realitat els somnis

Abans, però, els jugadors titulars en el partit d’aquest dijous contra el Celta han fet treball de recuperació i han finalitzat abans la sessió per signar autògrafs i fer-se fotografies amb els aficionats i nens de les associacions presents. Ha estat el moment més motiu, així com l'instant en què els jugadors s’han fotografiat amb els nens discapacitats presents durant tota la sessió.

Durant la sessió, el robot Pol, fruit de la iniciativa promoguda per la fundació de l’exblaugrana Éric Abidal i la Fundació Barça, també hi ha estat present. I és que ha permès que en Gustavo, un nen hondureny de 10 anys ingressat a l’Hospital de Sant Pau pogués assistir a l’entrenament amb aquest robot teledirigit i que ha pogut controlar des del llit de l’hospital. Per finalitzar l’entrenament, els blaugranes han xutat diverses pilotes a la graderia per regalar-les als aficionats.

Seguidament, els futbolistes blaugranes visitaran diversos hospitals de Barcelona per passar una estona amb els nens ingressats. Sense cap mena de dubte, un matí molt especial per a molts nens i nenes que viuran aquest divendres un dia encara més il·lusionant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut