El resum del FC Barcelona - Celta

Reviu els cinc gols del FC Barcelona davant el Celta de Vigo que han donat l’accés als quarts de final de la Copa del Rei

El FC Barcelona s’ha exhibit amb una golejada per 5-0 en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Una eliminatòria que tot i el resultat just de l’anada (1-1) han sabut resoldre els de Valverde amb molta contundència al Camp Nou amb un Messi i Jordi Alba estel·lars. Tots dos han connectat a la perfecció per marcar tres gols inapel·lables en menys de mitja hora que han liquidat l’eliminatòria.

Imparables els de Valverde han continuat buscant més gols i abans del descans Suárez ha aprofitat una errada en defensa del Celta per fer el quart. Rakitic ha estat l’autor del cinquè gol a les acaballes del duel per tancar un gran festival culer.