Tots els disponibles del primer equip, a la convocatòria per viatjar a Londres

Tots els disponibles del primer equip, a la convocatòria per viatjar a Londres

Per afrontar l’anada dels vuitens de final contra el Chelsea, Ernesto Valverde ha decidit desplaçar 21 futbolistes, tots a excepció de Coutinho i el sancionat Semedo

Ja es coneix la llista de convocats per viatjar a Londres. Ernesto Valverde l’ha fet pública aquest diumenge, després de l’entrenament, quan ha decidit viatjar amb tot. Així doncs, han entrat a la llista per a l’anada del Chelsea – Barça els 20 futbolistes disponibles del primer equip, a més del porter del Barça B Adrià Ortolá.

Els noms que la formen són els de Ter Stegen, Cillessen, Ortolá, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Yerry Mina i Vermaelen, que ha rebut l’alta mèdica.

Per tant, els únics futbolistes que es queden a Barcelona seran Coutinho, que aquesta temporada ja ha jugat Champions amb el Liverpool i no pot participar-hi amb el Barça, i el sancionat Semedo.

Últim entrenament abans del viatge a terres angleses

El primer equip del FC Barcelona s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en una sessió que ha comptat amb tots els disponibles del primer equip. Sobre la gespa del Camp Tito Vilanova, Ernesto Valverde i el seu staff han ultimat els darrers detalls abans de viatjar cap a Londres, en una sessió que ha comptat amb els futbolistes del Barça B Ortolá, Samu Araujo i Rodri Tarín.

L’expedició blaugrana, amb els 21 convocats, sortirà aquest dilluns al matí cap a Anglaterra. A les 20 hores (hora de Barcelona) el Barça durà a terme el darrer entrenament previ a l’anada de l’eliminatòria de Copa. Abans, Ernesto Valverde i Ivan Rakitic compareixeran en roda de premsa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut