Rècord històric: 32 jornades consecutives sense perdre a la Lliga

Rècord històric: 32 jornades consecutives sense perdre a la Lliga

El 6-1 contra el Girona permet superar els registres establerts pel Barça de Josep Guardiola durant la temporada 2010/11

Nou rècord històric. El FC Barcelona ha establert aquest dissabte una nova marca de jornades consecutives sense perdre a la Lliga: 32. Entre les set últimes jornades de la Lliga 2016/17 i les 25 primeres d’aquest curs, el Barça –tant el de Luis Enrique Martínez com el de l’actual d’Ernesto Valverde– ha encadenat un total de 32 partits sense conèixer la derrota. L’última es remunta al 8 d’abril del 2017, quan el Barça va caure al camp del Màlaga (2-0).

Fins ara el rècord el tenia el Barça de Guardiola, que la temporada 2010/11 va mantenir-se invicte entre la jornada 3 i la 33.

Una ratxa de 27 victòries i 5 empats

En total, han estat 27 victòries i 5 empats. La ratxa de Guardiola va ser de 27 victòries i 4 empats. Un cop superat el rècord de 32 jornades sense perdre, ara els de Valverde tenen l’opció de continuar engreixant la condició d’invicte en competició domèstica en el següent partit, davant el Las Palmas (dijous, 3 de març, 21.00 hores).

A sis partits de fer més història

A més, els barcelonistes segueixen apropant-se al rècord de jornades consecutives sense perdre de tota la història de Primera Divisió, actualment en mans de la Reial Societat. Els donostiarres entrenats per Ormaetxea es van mantenir invictes durant 38 jornades, entre la temporada 1978/79 (sis partits) i la 1979/80 (32 jornades més).

Així doncs, per igualar aquesta xifra els de Valverde haurien de guanyar o empatar contra el Las Palmas, l’Atlètic de Madrid, el Màlaga, l’Athletic Club, el Sevilla i el Leganés. Difícil, però no impossible per a aquest Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut