La convocatòria per visitar l’Espanyol

La convocatòria per visitar l’Espanyol

Ernesto Valverde ha donat a conèixer la llista de 19 jugadors per enfrontar-se al conjunt blanc-i-blau en el duel corresponent a la jornada 22 de Lliga

El FC Barcelona ja prepara un nou duel de Lliga. En aquesta ocasió visitarà el RCDE Stadium per enfrontar-se a l’Espanyol en el partit corresponent a la jornada 22. El tercer derbi en poc més de 15 dies serà un nou repte per als d’Ernesto Valverde aquest diumenge a partir de les 16.15 hores, en un camp en què els blaugranes buscaran allargar la seva gran trajectòria a la competició domèstica aquest curs.

Per a aquest duel el tècnic barcelonista ha convocat 19 jugadors, però no podrà comptar amb els lesionats Dembélé i Vermaelen ni amb André Gomes, que rep l'alta mèdica després de passar una setmana amb molèsties digestives però ha quedat fora per decisió tècnica. Així doncs, la llista completa la formen: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Cillessen, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, Aleix Vidal, Umtiti i Yerry Mina.

Darrer entrenament abans del derbi

Abans d’anunciar la convocatòria, Ernesto Valverde ha dirigit l’últim entrenament previ al partit davant l’Espanyol, una sessió en què han participat els jugadors disponibles del primer equip i també Dembélé, que ha fet part de l’entrenament amb el grup. Carles Aleñá, del Barça B, i el juvenil Lazar Carević han completat la sessió. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut