Luis Suárez marca contra el Màlaga, l’únic equip de Primera que se li resistia

Luis Suárez marca contra el Màlaga, l’únic equip de Primera que se li resistia

Amb el gol contra el Màlaga, el davanter uruguaià ha marcat contra tots els equips amb els quals s’ha enfrontat a Primera Divisió

Luis Suárez ha superat aquest dissabte un dels pocs murs que li quedaven per enderrocar i ha sumat un rècord de gran golejador. Amb el gol de cap, després d’una centra melòdica de Jordi Alba, contra el Màlaga, el davanter uruguaià ha aconseguit marcar a tots els equips de Primera Divisió contra els quals s’ha enfrontat des que va arribar al Barça, la temporada 2014/15.

En total, 25 equips han rebut gols del davanter de Salto tot just en el seu quart curs al Barça. Entre les seves víctimes preferides hi ha el Betis (9), l’Sporting de Gijón (8), i el Deportivo (8). Cal dir que l’Elx és l’únic equip al qual Suárez no ha pogut marcar en aquestes quatre temporades, ja que l’uruguaià no va jugar cap dels dos partits de Lliga que el Barça va disputar contra el conjunt alacantí el curs 2014/15. Tot i això, Luis Suárez sí que va aconseguir marcar un gol a l’Elx a la Copa del Rei aquella mateixa temporada.

Balaídos, l’últim estadi pendent de Suárez

El Màlaga és converteix així en l’equip que més minuts ha resistit sense encaixar un gol per part del ‘9’ blaugrana (457 minuts), una posició que fins ara ocupava el Sevilla (404 minuts). Amb el gol aconseguit a La Rosaleda, Balaídos es converteix en l’únic estadi de Primera Divisió on Suárez no ha aconseguit celebrar cap diana, fet que podria canviar si l’uruguaià anotés en la visita dels blaugrana a Vigo d’aquí poc més d’un mes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut