Iniesta, novetat per rebre el Chelsea

Iniesta, novetat per rebre el Chelsea

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els futbolistes convocats per afrontar el duel de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, aquest dimecres al Camp Nou (20.45 hores) amb la novetat del futbolista manxec

Ja coneixem la llista de convocats per afrontar el duel de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions d’aquest dimecres al Camp Nou (20.45 hores). Ernesto Valverde l’ha fet pública aquest dimarts després del darrer entrenament a la Ciutat Esportiva abans del duel clau que pot situar els blaugranes entre els vuit millors equips europeus del moment.

Els futbolistes que formen la convocatòria són Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Iniesta, que rep l'alta mèdica, Suárez, Messi, Dembélé, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Vermaelen.

Per tant, els únics jugadors que es queden fora de la convocatòria són Coutinho, que aquesta temporada ja ha jugat la Lliga de Campions amb el Liverpool i no pot disputar-la amb el Barça, Yerry Mina per decisió tècnica i els lesionats Semedo i Denis Suárez.

Última sessió abans del Barça-Chelsea

El Barça s’ha exercitat aquest dimarts al vespre a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per darrera vegada abans del duel d’aquest dimecres. Un entrenament al camp Tito Vilanova que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip. També han participat en l’entrenament Aleñá i Ortolá, del Barça B. La sessió d’aquest dimarts, que també ha presenciat Belletti, ha servit a Ernesto Valverde i el seu staff per acabar de preparar els darrers detalls per al Barça-Chelsea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut