FC Barcelona – RCD Espanyol: Campions de la Supercopa de Catalunya! (4-2)

FC Barcelona – RCD Espanyol: Campions de la Supercopa de Catalunya! (4-2)

El Barça s’endú la III edició del torneig després de superar l’Espanyol a la tanda de penals

El FC Barcelona ha guanyat la III Supercopa de Catalunya, en un partit que s’ha resolt a la tanda de penals. El conjunt blaugrana ha anotat tots els llançaments des dels 11 metres i Cillessen ha aturat el penal decisiu a Jurado. És la segona edició del torneig que s’endú l’equip blaugrana, després de guanyar també als penals l’any 2016 a Montilivi.

El partit ha començat amb l’oportunitat més clara del Barça a la primera meitat. Als 38 segons de joc, Paco Alcácer no ha aconseguit culminar una ocasió molt clara de gol. L'opció més clara de l’Espanyol a la primera part ha arribat al minut 39. Piatti ha enviat als núvols, gairebé a boca de canó, un refús de Cillessen. I al minut 42, Denis Suárez, un dels més actius a la primera part, ha notat unes molèsties i ha hagut de ser substituït per Christian Rivera, i ha arribat al descans amb el resultat inicial.

Valverde reparteix minuts entre els més joves

A la segona part, cap dels dos equips dominava el joc i no arribaven les ocasions de perill. Només una centrada de Piatti des de la banda esquerra que s’ha enverinat i ha tocat el travesser ha inquietat Cillessen als primers minuts de la represa. El tècnic basc ha aprofitat la segona meitat per donar minuts de joc als jugadors de la banqueta. M.Hongla i Carles Pérez han debutat amb el primer equip substituïnt André Gomes i O. Dembélé, i David Costas també ha gaudit de minuts a l’eix de la defensa.

Arriben les ocasions

Al minut 72, l’Espanyol ha gaudit d’una bona opció, amb una rematada d’Àlex López que Cillessen ha desviat a córner amb solvència. Tres minuts després, Aleix Vidal ha provat Pau López, que ha aturat el seu xut des de la frontal de l’àrea. El tècnic basc ha fet debutar també Abel Ruiz, Miranda i McGuane. Al minut 77, Paco Alcácer ha tornat a fregar el gol amb una rematada de cap, però el porter blanc-i-blau ha frustrat la diana blaugrana. El davanter de Torrent ho ha tornat a intentar al minut 89 amb una falta llunyana, però s’ha tornat a trobar amb el porter rival i han arribat als penals, en què s’ha decidit qui seria el campió.

Encert absolut als penals

Els jugadors de Valverde han anotat els quatre penals que han llançat. Alcácer, Palencia, Yerry Mina i Abel Ruiz han superat Pau López. A l’Espanyol, Alex López i Hermoso han anotat els seus llançaments, però Darder ha enviat el seu per sobre del travesser. Al penal decisiu, Cillessen ha endevinat el xut de Jurado i ha atorgat el títol al FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut