Un any inoblidable per a Fermín

Un any inoblidable per a Fermín

El del Campillo s'ha postulat com el tercer migcampista més golejador de l'última dècada en l'any del seu debut

La revelació del mig del camp aquesta temporada té nom propi: Fermín López. Tot i debutar aquest curs, el del Campillo ha completat una temporada brillant situant-se com un dels migcampistes blaugrana amb més gols de l'última dècada. I és que, ni més ni menys, l'andalús ha marcat 11 gols en 1.900 minuts de joc.

De fet, en el seu debut, el 27 d'agost del 2023 en el xoc contra el Vila-real, ja va estar a punt de marcar la seva primera diana oficial com a jugador del primer equip. Tot i entrar en el minut 86, el jugador va treure xut amb l'esquerra des de la frontal de l'àrea que va aturar Filip Jörgensen. On sí que va aconseguir marcar és al Clàssic de la pretemporada durant la gira.

Aquell gol va ser una premonició del que seria la temporada de Fermín. Començant amb el 32 a l'esquena i amb fitxa del filial i acabant amb el 16 i inscrit com a jugador del primer equip, el del Campillo ha demostrat un caràcter sobre el terreny de joc que l'han portat a esprémer la seva faceta més ofensiva.

El 3r migcampista més golejador dels últims deu anys

Disputant 42 partits, sortint en 19 d'aquests com a titular i jugant 1.900 minuts en total, Fermín López ha aconseguit perforar 11 vegades les porteries rivals. Unes xifres que feia temps que no es veien en un migcampista. El darrer cop va ser el curs 2016/17 quan Arda Turan va aconseguir marcar 13 gols. Abans, però, en la temporada 2013/14 ho havia fet Cesc Fàbregas.

Per posar dimensió a les dades del de Campillo. Coutinho, fent de mitjapunta o extrem va fer 11 gols en el seu segon any com a blaugrana (2018/19). D'altres mitjos amb gol com Paulinho es va quedar en 9 dianes en el seu únic any com a culer (2017/18).

2024-04-29_FCBvsVALENCIA_71

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut