Xavi:

Xavi: "Depenem de nosaltres i l'objectiu és claríssim"

El tècnic ha parlat en la prèvia de l'Almeria - Barça de la jornada 36 de la Lliga, que es juga aquest dijous al Power Horse Stadium a partir de les 21.30 hores

El FC Barcelona encara els darrers tres partits de la temporada. I l'objectiu és clar: ser segons i, d'aquesta manera, poder jugar la propera temporada la Supercopa d'Espanya. El primer d'aquests tres partits serà contra l'Almeria, al Power Horse Stadium, aquest mateix dijous (21.30 hores). En el radar, l'empat del Girona contra el Vila-real que permetria als culers ampliar el marge fins als quatre punts. "Depenem exclusivament de nosaltres i l'objectiu és claríssim: hem de quedar segons, tot i que sigui un objectiu de mínims. Primer per prestigi, també per un tema econòmic, però sobretot perquè podrem lluitar per un nou títol l'any vinent", ha dit Xavi Hernández en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Almeria.

 

No serà fàcil, perquè al davant hi haurà un equip que, tot i que ja ha baixat de categoria, "serà molt complicat". "Analitzant l'Almeria, ha merescut més. I a més ara juguen alliberats perquè ja no tenen res a perdre. Han competit molt bé contra equips grans de la classificació i voldran guanyar a casa seva per donar una alegria a l'afició", ha afegit el tècnic de Terrassa.  

Xavi, a més, ha confirmat que "farem canvis, perquè el partit de la Reial Societat va ser molt intens" i que, "tot i que les dades físiques van ser bones, hi ha cansament i fatiga i necessitarem gent fresca".

Una roda de premsa que ha estat molt marcada per preguntes sobre el futur i en la que Xavi ha assegurat que "els propers anys intentarem competir". "Necessitem estabilitat i paciència. La situació econòmica del Club és complicada, especialment comparada amb els grans equips d'Europa, però malgrat haver-nos d'ajustar a les nostres condicions lluitarem i competirem per aconseguir grans coses".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut