Xavi:

Xavi: "Montjuïc ha de ser una caldera"

El tècnic del primer equip, conscient que no hi ha res fet, ha demanat el suport de l'afició i ha assegurat que sortiran a totes

Ha arribat l'hora. El FC Barcelona jugarà aquest dimarts un dels partits més importants de la temporada, amb la tornada dels quarts de final de la Champions contra el PSG. El resultat de l'anada, el 2-3, és molt bo per als culers, però encara no està res fet. Tant la plantilla com Xavi Hernández en són conscients i, en la roda de premsa prèvia al partit, el tècnic ha assegurat que hauran de demostrar "molta personalitat per passar a semifinals", en una oportunitat "molt gran com a club perquè passar seria un èxit rotund".

"Ens hem de controlar molt, tenir la pilota i ser protagonistes, però serà molt difícil. El PSG sortirà a atacar, com sempre, perquè amb Luis Enrique no s'especula. El conec perfectament i sé que ens pressionarà molt. Estem davant d'un dels millors equips del món, dels més intensos i que no regala res, i amb un dels millors entrenadors del món", ha afegit. 

Davant d'això, el tècnic ha demanat el suport de l'afició: "Juguem a casa i Montjuïc s'ha d'assemblar molt a l'escenari de les grans nits. Ha de ser una caldera". I és que "necessitem l'afició, perquè hi haurà moments difícils en què el PSG ens farà patir, però haurem d'anar tots a l'una”.

 

Malgrat la dificultat del repte, Xavi s'ha mostrat confiat en les opcions del Barça. "Estic molt orgullós de ser a quarts de final i tenir opcions de ser a les semifinals. El barcelonisme està excitat i jo estic molt content i eufòric per ser on som ara mateix. Hi ha moltíssima il·lusió i això es nota, tant dins l'equip com fora, quan vas pel carrer. Hem recuperat la il·lusió que tant ha faltat durant la temporada”. Un aspecte emocional que, per a Xavi, també serà clau. 

A nivell esportiu, i malgrat les baixes, també ho té clar: “Les baixes per sanció de Sergi Roberto i Christensen ens fan mal, és cert, però la clau contra el PSG serà ser un equip. Si ho som, independentment dels noms, tindrem moltes opcions. Hem de deixar-hi la vida per passar a semifinals”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut