Un Las Palmas ple de cares conegudes

Un Las Palmas ple de cares conegudes

Repassem els lligams que hi ha entre el Barça i el seu primer rival al 2024 tant al terreny de joc com a la banqueta

El FC Barcelona haurà de travessar mar per disputar el primer partit de l’any a la Lliga. Els blaugranes visitaran el camp del Las Palmas, un dels equips revelació de la temporada. El conjunt canari, que va tornar a la màxima categoria del futbol espanyol aquest estiu, es troba situat a la 9a posició de la classificació de la Lliga i, contra tots els pronòstics, mira més cap amunt, a posicions europees, que cap avall. La fins ara gran temporada del Las Palmas té nom i cognoms: Francisco Javier García Pimienta. L’exentrenador del Barça Atlètic va abandonar el Club fa dues temporades i a principis de l’any 2022 va firmar amb l’elenc de l’illa de Gran Canària. D’ençà de la seva arribada, el tècnic barcelonès ha portat al seu equip al més alt.

EntrenamentFCBarcelonaB06112020_pic_2020-11-06_previafcbb__47

Presència d’exjugadors blaugranes

A més d’haver-hi experiència culer a la banqueta, l’equip canari també està plegat de jugadors amb passat blaugrana a les seves botes. A la defensa hi trobem Mika Mármol, i és que el jugador de 22 anys va passar per les categories inferiors blaugranes fins a arribar al Barça Atlètic. La temporada passada va abandonar el Club per marxar a l’Andorra i en aquest últim mercat ha firmat pel conjunt canari.

On el Las Palmas acumula més exjugadors blaugranes és a la davantera. Futbolistes com Sandro o Munir, que van entrar amb força al primer equip del FC Barcelona, formen part de la pólvora atacant de García Pimienta. A més, també hi figura Marc Cardona, davanter lleidatà que va debutar amb el Barça la temporada 2016/2017, però que no va acabar de consolidar-se al Club.

FCBB-CadisCF20022018_pic_2018-05-20_fcbbvscadiz_15

D’altra banda, Julián Araujo, el defensa cedit pel FC Barcelona al Las Palmas, està quallant una excel·lent temporada en terres canàries. El lateral mexicà ho ha jugat pràcticament tot i ha marcat un gol. Tot i això, Araujo no podrà estar al terreny de joc contra els blaugranes el primer partit de l’any per temes contractuals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut