FC Barcelona - Alabès: Doblet guanyador (2-1)

FC Barcelona - Alabès: Doblet guanyador (2-1)

Robert Lewandowski, amb dues dianes, ha conduït els culers cap a la victòria en un matx poc lluït

Volant cap a la victòria. El Barça de Xavi s'ha imposat a l'Alabès gràcies al doblet de Lewandowski. El davanter polonès, que s'ha retrobat amb el gol igual que els culers amb el triomf, ha liderat la remuntada sostingut al cel de Montjuïc. També ha anotat des del punt de penal perquè els blaugranes sumessin els tres punts abans de marxar a l'aturada de seleccions. 

 

Els focus d'or d'Aitana Bonmatí han delectat el públic present a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Congelat quan als 18 segons, Samu Omorodion ha batut Ter Stegen. Un cop dur que ha deixat de fer mal de manera efímera quan un actiu João Félix s'ha presentat a l'àrea de l'Alabès. Els de Luis García Plaza han encongit més els ànims dels 38.183 blaugranes presents a Montjuïc amb tres noves ocasions del jove davanter. Un gegant que s'ha colat entre Cancelo, Araujo, Iñigo Martínez i Kounde. 

Sens dubte, tocava posar fil a l'agulla. Gündoğan ha intentat donar embranzida al teixit ofensiu amb una passada magistral cap a Lewandowski, que s'ha topat amb Sivera. El darrer home encertat d'un entramat defensiu amb poques escletxes. El desequilibri de Lamine Yamal i les combinacions de Pedri i Fermín tampoc han sigut suficients arguments exitosos per arribar a l'empat abans del descans. 

Lewy, majestuós

El FC Barcelona ha continuat amb el seu ímpetu de sumar el primer gol de la tarda. I ha arribat en el moment perfecte; quan l'Alabès intentava dormir i embrutir el matx. Lamine Yamal, Kounde i Lewandowski han posat la bellesa. La intel·ligència del 27 ha antecedit la centrada imperial del 23. El ha posat la resta amb un cop de cap ple de força i qualitat. Un cop de cap poderós des de la llarga distància per hipnotitzar a propis i estranys; s'ha sostingut en l'aire com si es tractés d'una papallona, per picar com una abella. 

Tothom s'ha animat, jugadors i públic. En un context de més ordre i de més pes blaugrana, el signe ha estat més esperançador. Movent la pilota d'un costat a l'altre, Lamine Yamal ha testat els guants de Sivera. Incapaç d'aturar, aquesta vegada, un penal de Robert Lewandowski. El davanter polonès, previ salt, amb una execució sensacional ha posat el 2-1 al minut 78. Una remuntada que també ha comptat amb la col·laboració d'Iñigo Martínez, que ha firmat una passada sublim per la desmarcada de Ferran, que ha forçat el llançament des dels onze metres. 

No sense sofriment, el FC Barcelona ha amarrat la victòria. Tres punts més a la Lliga abans de deixar pas a l'aturada de seleccions del mes de novembre. Una finestra de seleccions que arriba amb el Barça en la tercera posició de la taula amb 30 unitats. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut