FC Barcelona - Alabès: Oportunitat d'or per recuperar la identitat

FC Barcelona - Alabès: Oportunitat d'or per recuperar la identitat

L'Estadi Olímpic acollirà un duel crucial per als blaugranes, que tenen l'ocasió de reconduir la situació davant de la seva afició

No està sent el començament de novembre somiat. Des de la derrota en el Clàssic, als homes de Xavi Hernández no els estan sortint les coses com esperaven. Han acumulat algunes derrotes i els ànims estan una mica baixos a causa que l'estil de joc no està sent el que el Barça està acostumat a mostrar. Després de la victòria 'in extremis' contra la Reial Societat i la derrota contra el Xakhtar Donetsk, ara els culers tenen una oportunitat d'or per refer-se i marxar a l'aturada de seleccions amb sensacions una mica més positives.

El FC Barcelona rep aquest diumenge (16.15 hores) a l'Estadi Olímpic Lluís Companys el Deportivo Alabès, un duel perfecte per aconseguir tres punts i injectar una bona dosi de moral al vestidor. Els precedents estan tenyits de blaugrana. En els darrers onze partits, els barcelonins només han deixat perdre quatre punts, el que suposa la seva ratxa més llarga sense perdre contra l'equip vitorià.

Ara bé, l'Alabès no posarà les coses fàcils. Els homes de Luis García Plaza venen d'acumular dos empats i dues derrotes i tenen ganes de retrobar-se amb la victòria contra un Barça que no passa pel seu millor moment.

La convocatòria

Malauradament, Xavi no podrà recuperar cap dels dos jugadors encara lesionats. Ni Frenkie ni Sergi Roberto estaran disponibles per al duel de Lliga. A més a les baixes se li suma Gavi, que no podrà disputar el duel per acumulació de targetes grogues.

Ara bé, el tècnic egarenc compta amb la resta de la plantilla en plenes condicions, un cop superada l'acumulació de lesions de l'octubre. D'aquesta manera, el míster ha convocat els jugadors següents: Ter Stegen, João Cancelo, Balde, R. Araujo, I. Martínez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos A., Romeu, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó i Fermín.

Volen assaltar l'Estadi Olímpic

El Deportivo Alabès viatja a Barcelona amb la intenció de fer saltar la sorpresa i assaltar el temple blaugrana. Malgrat que l'equip de Luis García Plaza tampoc passa pel seu millor moment, els vitorians confien retrobar-se amb la victòria i aconseguir els tres punts. El tècnic basc compta amb Giuliano Simeone i Carlos Benavidez, que són baixa per lesió.

Ara mateix, el conjunt basc ocupa la 14a posició amb 12 punts, empatat amb el Vila-real i a un punt de l'Osasuna. A més, malgrat els darrers empats i derrotes, el combinat recentment ascendit es manté lluny de la zona de descens que marca el Celta amb 7 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut