El FC Barcelona acomiada Sergio Busquets i Jordi Alba

El FC Barcelona acomiada Sergio Busquets i Jordi Alba

El migcampista i el lateral han jugat el seu darrer partit a l’Spotify Camp Nou i, en acabar, han rebut l’estima de tota l’afició blaugrana en una nit màgica i per al record

La nit del 28 de maig del 2023 quedarà per sempre en l’imaginari culer. Com la de l’adéu de Guardiola, el comiat de Xavi o la de l’homenatge a Andrés Iniesta, entre moltes altres. L’ocasió ben ho mereixia, perquè no tots els dies s’acomiaden amb tots els galons dues llegendes del Club. El dia que l’afició blaugrana també ha dit adéu a l’Spotify Camp Nou tal i com el coneixem ara, Sergio Busquets i Jordi Alba han gaudit del darrer ball a l’Estadi culer, davant la seva gent, després d’infinitats de moments viscuts. 

Titulars tots dos en el Barça – Mallorca que ha tancat la temporada a casa, Sergio Busquets i Jordi Alba han estat substituïts als minuts 84 i 79, respectivament, per tal que poguessin rebre l’estima d’un Spotify Camp Nou entregat. Ells, emocionats, han contestat l’ovació amb aplaudiments. Però aquest ha estat només el primer homenatge, perquè just quan ha acabat l’enfrontament la gespa s’ha engalanat per a un acte emotiu. 

mini__MGA3623_1

Sergio i Alba, amb els trofeus de la Lliga i la Supercopa d’Espanya guanyats aquesta temporada, han tornat al terreny de joc enmig d’un passadís fet pel cos tècnic i els jugadors del primer equip, que els ha dirigit cap a un escenari instal·lat per a l’ocasió. Des d’allà, els dos protagonistes han rebut un record lliurat pel president del Barça, Joan Laporta, abans de veure un vídeo projectat al marcador que ha repassat els seus millors moments.

 

En el torn de paraula, tant Sergio com Alba s’han mostrat molt emocionats i han agraït el suport de tots els aficionats i aficionades. "Vull agrair totes les mostres d'afecte rebudes. Ha estat un orgull vestir aquesta samarreta. He intentat ajudar tothom i em sento molt orgullós de ser culer. Professionalment, puc dir que avui ha estat el dia més feliç de la meva vida”, ha dit Jordi Alba, que també ha tingut un record per a Tito Vilanova, l’entrenador “que em va fitxar l’any 2012".

 

Per la seva part, Sergio Busquets ha tingut paraules per a tots aquells "que s'han creuat en el meu viatge". "Sempre he somiat jugar en aquest Estadi. El sentiment i l’orgull de ser del millor club del món no m’ho traurà mai ningú. Soc soci, també aficionat, i marxo havent superat totes les expectatives que tenia de petit. Això no és un adéu, perquè estic segur que això serà un fins aviat”

 

El moment final, reservat per a les llegendes més grans, ha estat un manteig i una petita volta d’honor en un Spotify Camp Nou abocat amb els protagonistes. Perquè 15 temporades en el cas de Busquets i 11 en el cas d’Alba, amb innumerables títols assolits i un número molt alt de grans moments viscuts, no podien acabar d’una altra manera. L’últim ball de dos capitans que, ja per sempre, són història del Barça. Gràcies per tant!

2023-05-28_FCBvsMALLORCA_147
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut