Barça - Atlètic de Madrid: Una rosa, un llibre i un duel vibrant

Barça - Atlètic de Madrid: Una rosa, un llibre i un duel vibrant

Els blaugranes reben la visita del tercer classificat de la Lliga amb el principal objectiu de retrobar-se amb la victòria

Ben segur, que el Barça-Atlètic de Madrid farà bo el títol del llibre Ajusteu-vos el cinturó, que ens ho passarem bé. Aquest diumenge 23 d'abril (16.15 hores), els de Xavi Hernández reben la visita del tercer classificat de la Lliga en un dia marcat a Catalunya. L'Spotify Camp Nou farà extensible la festa de la diada de Sant Jordi.

Retrobar-se amb el triomf

Aquest duel del tram final de Lliga pot afegir una nova pàgina exitosa en les memòries del Barça. Un cop de puny sobre la classificació lliguera per treure's l'espina dels dos darrers partits blaugranes que han acabat amb empat a zero. I, també, per retrobar-se amb el gol. El Barça fa tres partits seguits que no experimenta l'alegria de la celebració.

D'aquesta manera, és una nova oportunitat perquè, tal comenta Xavi Hernández en el pròleg del llibre anteriorment mencionat, la "grandesa del Barça captivi i generi emocions". I és que davant hi ha un Atlètic de Madrid, que sempre desenvolupa partits d'altes pulsacions contra els culers. Si fem la vista enrere al precedent de la temporada passat, l'Estadi va viure un atractiu triomf culer per 4-2. Un resultat que va guardar gols, com el de Jordi Alba, que van enamorar els espectadors i espectadores presents.

 

Un duel que adquireix, encara més, l'etiqueta de categoria transcendental si mirem la classificació. El Reial Madrid s'ha situat a vuit punts després de la victòria al Santiago Bernabéu davant el Celta. Per tant, cal guanyar per seguir com a líders destacats. 

Moltes activitats en un duel que... 

Serà una repleta de capítols atractius. En una acció, impulsada per Òmnium Cultural i la UFEC, hi haurà el desplegament d’un gran mosaic amb el missatge “Comparteix el català”, que apareixerà amb lletres gegants i els colors de la senyera en el moment de la sortida dels jugadors acompanyats del Cant del Barça, serà l’acció amb més visibilitat de totes les que s’efectuaran a l’Estadi amb motiu de la campanya a favor de la llengua catalana a l’esport. A la mitja part del partit hi haurà l’actuació del grup The Tyets des de la gespa, on interpretaran la cançó “Coti x Coti”, que ha popularitzat i reivindicat el ball de la sardana per al públic més jove. A l’esplanada del Gol Nord actuarà a la prèvia del partit el grup Figa Flawas, i també hi haurà el discjòquei Uri Mora, amb música 100% catalana.

... que concentrarà molta passió

A més, el Barça s'enfundarà la samarreta de la senyera en aquest duel per posar en rellevància la cultura catalana en una data tan assenyalada. Una elàstica que conté el característic color vermell de la majoria de roses que s'entreguen per Sant Jordi. Un color relacionat amb la passió i que també és un dels principals lemes del rival barcelonista. 

Un Atlètic de Madrid, que juntament amb el Barça és l'equip líder de punts després del Mundial, que té als exblaugranes Antoine Griezmann i Memphis. Precisament, el davanter francès és una de les principals armes punyents dels matalassers. Arriba a l'Spotify Camp Nou en un bon moment de forma, amb 11 dianes a les seves botes. 

En definitiva, pel dia de Sant Jordi el Barça - Atlètic de Madrid es presenta com una autèntica batalla. D'on els culers esperen emportar-se al final del llibre una rosa, un llibre i una victòria. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut