Araujo, protagonista a l’entrenament

Araujo, protagonista a l’entrenament

Aquest divendres, se li ha fet entrega de l’equipació amb el número centenari a l’esquena

Després de sortir com a titular al partit contra el Manchester United, Ronald Araujo va arribar a la xifra rodona de 100 partits amb el Barça. Precisament en l'entrenament d'aquest divendres a la tarda, el primer després de la derrota a Old Trafford, el central ha rebut una samarreta commemorativa amb el número 100 a l'esquena. En rebre-la s'ha fet una foto amb la resta de la plantilla.

Des del seu debut amb el primer equip, el central ha diputat 71 partits de Lliga, 9 de Champions, 8 de Copa del Rei, 7 d'Europa League i 5 de Supercopa d'Espanya. Segurament d'ara endavant en disputarà molt més, però l'objectiu d'Araujo és augmentar un palmarès culer que actualment compta amb la Copa del Rei 20/21 i la Supercopa d'Espanya d'aquesta mateixa temporada.

 

Entrenament de recuperació

Aquesta imatge s'ha donat en la sessió que s'ha dut a terme aquesta tarda a la Ciutat Esportiva, de recuperació després del partit contra el Manchester United. Un entrenament al camp Tito Vilanova que també ha comptat amb la presència d'Arnau Rafús, del Barça Atlètic, i del juvenil Ángel Alarcón.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut