PRÈVIA | Barça - Cadis: Amb l'objectiu del setè triomf consecutiu en Lliga

PRÈVIA | Barça - Cadis: Amb l'objectiu del setè triomf consecutiu en Lliga

Els blaugranes reben el conjunt andalús, que està en dinàmica positiva, amb l’objectiu de mantenir l’avantatge davant el Reial Madrid

Segon partit de la setmana a l’Spotify Camp Nou! Després de l'empat davant el Manchester United a l’Europa League, toca centrar-se un altre cop en la competició domèstica. El rival serà el Cadis, que ha sortit de posicions de descens en les últimes setmanes i que mostra una gran millora després de l’aturada mundialista.

No serà fàcil, ni molt menys, ja que el Barça no guanya el Cadis a l’Estadi des del 2006. Aquell vespre, els culers es van emportar la victòria amb un únic gol de Ronaldinho. I d’ençà que els andalusos han tornat a pujar a Primera Divisió, els precedents no són favorables al Barça. Dels últims cinc partits, dues derrotes, dos empats i una única victòria, la que es va aconseguir aquest setembre per 0-4 al Nuevo Mirandilla. 

Com a dada curiosa, el Barça està a cinc gols d’arribar als 3000 a casa a la Lliga. Aquest diumenge 19 de febrer, els culers tenen la primera oportunitat per arribar-hi davant el Cadis.

Un rival en dinàmica positiva 

A més dels precedents, que ja hem vist que són favorables als andalusos, s’ha de sumar la bona dinàmica en la qual arriba el conjunt de Sergio González. Abans del Mundial, els andalusos estaven en zona de descens amb només dues victòries en 15 partits, i fins i tot quedant eliminats a la primera ronda de la Copa del Rei davant el Real Unión de Primera RFEF. Però, en els últims mesos aquesta mala dinàmica ha canviat totalment. Els set partits posteriors a l’aturada mundialista es tradueixen en tres victòries, dos empats i dues derrotes. 

Després d’aquests bons resultats, els gaditans estan a la setzena posició de la Lliga, dos punts per sobre del descens, que marca el València amb 20 punts. A més, per al partit davant el Barça no tindran cap baixa i podran comptar amb tots els seus jugadors. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut