Sergio Busquets, la gran novetat de la convocatòria per rebre el Cadis
Ofert per

Sergio Busquets, la gran novetat de la convocatòria per rebre el Cadis

Xavi convoca 20 jugadors per al duel d'aquest diumenge a l'Spotify Camp Nou (21.00 hores)

Després del compromís europeu d'aquest dijous, torna la competició domèstica a l'Spotify Camp Nou, que vol seguir gaudint del seu Barça, líder destacat de la Lliga amb vuit punts més que el Reial Madrid. Mantenir la dinàmica impoluta passarà per superar un Cadis que en les seves últimes dues visites al feu blaugrana no ha perdut i la temporada passada es va endur els tres punts.

Per tal d'evitar que això torni a succeir Xavi Hernández ha citat els següents 20 futbolistes, entre els quals s'inclou el retorn de Sergio Busquets, després de dos partits absent per una lesió contra el Sevilla. La llista completa la formen Ter Stegen, Sergio, Gavi, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos Alonso, Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Pablo Torre, Arnau Tenas i A. Alarcón.

Entrenament pre-partit a la Ciutat Esportiva

Aquest dissabte al matí els blaugrana s'han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva en l'última sessió abans del partit. A més dels jugadors disponibles del primer equip, també hi han estat presents Rafús, del Barça Atlètic, i Alarcón, del juvenil A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut