Betis - Barça: A tancar la primera volta amb victòria

Betis - Barça: A tancar la primera volta amb victòria

Els culers viatgen a Sevilla per disputar un partit que es va haver d’ajornar per la disputa de la Supercopa d’Espanya

Després de la victòria al derbi davant el Girona (0-1), el Barça tancarà la primera volta al Benito Villamarín contra el Reial Betis. És un partit que es va haver d’ajornar per la Supercopa d’Espanya que es va disputar a l’Aràbia Saudita i que el Barça va aconseguir guanyar. A falta d’un partit, els culers ja han aconseguit matemàticament ser campions d’hivern i contra el Betis voldran completar una primera volta pràcticament perfecte.

Els precedents són molt favorables al Barça, ja que no perd al Benito Villamarín des del 2011. Aquell dia l’equip dirigit per Guardiola va caure per 3-1 a la Copa del Rei davant un Betis que en aquell moment jugava a Segona Divisió, però la derrota no va significar res, ja que el Barça havia guanyat l’anada per 5-0.

Tornen Lewandowski i Ferran

Xavi Hernández visitarà l’estadi verd-i-blanc amb la baixa d’Ousmane Dembélé, que va caure lesionat davant el Girona. Però no tot seran males notícies, ja que s’han acabat les sancions de Lewandowski i de Ferran Torres, que tornen a l'equip.

També hi serà Gavi, que estrena convocatòria amb el '6' i com a membre del primer equip. Així doncs, la llista sencera la formen Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, Gavi, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Pablo Torre, Arnau Tenas i A. Alarcón.

El rival

Els de Pellegrini arriben al matx a la sisena posició de la classificació després de guanyar al camp del Getafe per 0-1, amb un gol de Borja Iglesias de penal. Una victòria que va donar aire a l’equip després que el 2023 no comencés de la millor manera. Els verds-i-blancs van quedar eliminats de la Supercopa d’Espanya precisament davant el Barça, als penals, i també des dels 11 metres van caure a la Copa del Rei davant l’Osasuna.

Per al partit davant el Barça els andalusos tenen el dubte de Borja Iglesias, que malgrat tot ha entrat en la convocatòria. No ho ha fet Paul Akouokou. Ni tampoc Loren, que ha marxat cedit a Las Palmas, i Víctor Camarasa, que ha deixat la disciplina bética.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut