Ceuta - Barça: Golejada per ser a quarts (0-5)

Els culers, amb gols de Lewandowski (2), Raphinha, Ansu Fati i Kessie, guanyen amb autoritat i estaran al sorteig de divendres

Gran victòria blaugrana. Els culers han superat amb autoritat el Ceuta (0-5) i estaran al sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei. Una victòria incontestable dels homes de Xavi per allargar el gran moment de forma i seguir la ratxa triomfal.

Raphinha obre la llauna

Una bona acció per la dreta d'Hector Bellerín ha provocat la primera arribada amb perill dels culers, però la rematada de Raphinha no trobava porteria. Jordi Alba, per l'esquerra, també ho intentava, cada cop més actiu en atac. També han tingut opcions els locals, amb una bona rematada de cap de Rodri que ha marxat al lateral de la xarxa.

La més clara fins al moment, però, l'havia tingut Raphinha amb una bona acció des de l'esquerra, però el seu centre-xut ha marxat fregant el pal. Ha estat el mateix brasiler qui ha estat l'encarregat d'obrir la llauna. Raphinha, amb una gran rematada ajustada des de la frontal, marcava el 0-1 (min 40) per marxar amb un bon marcador al descans.

Sentència culer

Ja a la segona meitat, la piconadora blaugrana ha sortit a relluir i els gols han arribat en cadena. Primer ha estat Lewandowski (0-2, min 50), qui duplicava l'avantatge només iniciat el segon temps després d'una bona passada de Kessie.

El domini culer era absolut, i amb ell han continuat caient els gols: Ansu Fati, després d'una bona acció individual, marcava el tercer (0-3, min 69), i set minuts després, Kessie culminava el seu bon partit amb un gol (0-4, min 76), amb una bona rematada de cap a centrada de Raphinha.

Ja al darrer minut de partit, Lewandowski tancava la golejada amb el 0-5 definitiu (min 89) amb una gran rematada al pal llarg. Un partit en què també cal destacar el debut d'Ángel Alarcón, el jove de la Masia que s'ha estrenat, amb només 18 anys, amb el primer equip barcelonista. Una nit rodona per certificar l'accés a quarts.