AD Ceuta – FC Barcelona: A la recerca dels quarts

AD Ceuta – FC Barcelona: A la recerca dels quarts

El conjunt blaugrana visita Ceuta per enfrontar-se al conjunt blanc en els vuitens de final de la Copa

Després de guanyar la Supercopa davant del Reial Madrid (1-3), el FC Barcelona ja pensa en el següent repte: els vuitens de final de la Copa del Rei contra l’AD Ceuta. Els de Xavi Hernández s’enfrontaran al conjunt ceutí per aconseguir un bitllet als quarts de final de la competició. El duel es disputa a l’estadi Alfonso Murube a les 20 h.

La convocatòria

Els culers afronten aquest gran repte amb mentalitat positiva després d’alçar el primer títol de la temporada. I és que després de la consecució de la Supercopa els de Xavi Hernández es juguen la continuïtat en una altra competició: la Copa del Rei. Els blaugranes arriben a l’enfrontament després d’eliminar a l’Intercity (3-4) en un partit complicat que va necessitar la pròrroga per a saber el desenllaç.

Els de Xavi Hernández competiran contra l’únic equip que queda de la categoria de bronze del futbol estatal (Primera RFEF). En tot el segle XXI tan sols s’han enfrontat tres vegades, totes en la Copa del Rei: l’any 2001 als setzens de final a partit únic on el Barça es va imposar per 0-3 i el 2010, també en els setzens on el Barça va eliminar el conjunt ceutí a doble partit per 0-2 i 5-1.

Amb el canvi de format de la Copa, que es va dur a terme fa uns anys, l'eliminatòria serà a partit únic, cosa que fa que Xavi no pugui confiar-se i necessiti a gairebé tots els seus homes per assolir la classificació pels quarts. La convocatòria culer la formen els següents 22 jugadors: Ter Stegen, Bellerín, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas i Alarcón.

El rival

El Ceuta, per la seva banda, arriba al duel davant del Barça després de passar tres rondes de la Copa, la primera contra l’Utrera de Segona RFEF (0-1), la segona contra l’Eivissa de Segona Divisió (3-2) i l’Elx de primera (1-0). Això sí, la seva dinàmica a la Lliga no és tan bona, ja que els ceutins són els darrers classificats del grup 1 de la seva categoria amb 8 punts, i  buscaran una victòria a la Copa per tornar amb empenta a la competició regular.

El conjunt blanc és l’únic supervivent de la Primera RFEF i és la primera vegada que arriben a vuitens de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut