La convocatòria per viatjar a Ceuta

La convocatòria per viatjar a Ceuta

Xavi Hernández ha donat a conèixer els noms dels jugadors que es desplaçaran a Ceuta per jugar els vuitens de final de la Copa del Rei

La Copa està arribant a les fases més decisives. El Barça busca la classificació per als quarts de final de la competició després d’aconseguir el primer títol de la temporada: la Supercopa d'Espanya. Amb aquest bon sabor de boca, els blaugranes s’enfrontaran contra l’AD Ceuta aquest dijous (20.00 hores) per continuar vius a la Copa del Rei.

Per aquest partit el tècnic blaugrana ha decidit convocar als següents 22 futbolistes: Ter Stegen, Bellerín, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas i Alarcón.

Última sessió a Barcelona

Abans de viatjar cap a Ceuta, els jugadors s’han exercitat aquest dimecres a les 15.30 hores al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Una darrera sessió que ha servit per ultimar els detalls per a un partit clau per a la continuïtat en la competició del KO.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut