Sergio engrandeix la seva llegenda

Sergio engrandeix la seva llegenda

El capità blaugrana es converteix en el jugador amb més Clàssics jugats i guanyats de la història

Després de guanyar la final de la Supercopa d’Espanya davant el Reial Madrid (1-3), el ‘5’ blaugrana s’ha situat al primer lloc en dues estadístiques que es refereixen als Clàssics: la de més partits disputats davant l’etern rival i la de més victòries en els Clàssics, i han igualat un seguit de llegendes en les dues estadístiques.

Busquets, l’home dels Clàssics

Dos en un aquest diumenge per a Sergio Busquets, que va igualar Leo Messi i Sergio Ramos com a jugadors amb més Clàssics jugats a la història, els tres amb 45 partits. Però només Busquets pot superar aquesta xifra, ja que és l’únic dels tres que segueix el Barça o el Madrid. L’altre jugador que segueix en un dels dos clubs amb possibilitats d’arribar a aquesta xifra és Karim Benzema, amb 40 Clàssics disputats.

Dels 45 Clàssics que ha jugat Sergio, 21 els comptabilitza com a victòries, vuit com a empats i 16 van ser derrotes. I precisament aquestes 21 victòries suposen un nou rècord per al jugador de Badia. Iguala Paco Gento, llegenda madridista, com a jugador amb més victòries a la història dels Barça-Madrid. D’aquesta manera, supera Messi i Piqué amb 19 i Alfredo Di Stéfano amb 18.

Amb aquestes xifres, si Busquets juga el proper Clàssic de la jornada 26 de Lliga es convertiria en el jugador amb més Clàssics de la història en solitari i si el Barça s’emporta els tres punts, també es posaria al capdavant de l’estadística de victòries en Clàssics en solitari.

Un títol més per al ‘5’

Sergio Busquets, a més, va sumar aquest diumenge el seu títol número 31, i va escalar a la taula de jugador amb més títols al Barça, en què es va col·locar tercer. Busquets estava empatat amb Gerard Piqué amb 30 títols cadascú, però amb aquesta Supercopa Sergio supera el central català. Per davant només té Iniesta amb 32 títols i Leo Messi amb 35.

A banda, Sergi Roberto va sumar el seu 24è títol superant els 23 de Dani Alves i Jordi Alba ja en suma 17. Tots tres són els jugadors amb més títols de la plantilla actual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut