Atlètic de Madrid – FC Barcelona: Un duel de màxima exigència

Atlètic de Madrid – FC Barcelona: Un duel de màxima exigència

Els de Xavi Hernández visiten el Metropolitano amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria a la lliga de l’any i mantenir el liderat

Partit de màxima exigència per encetar la competició domèstica el 2023. Després d’aconseguir la classificació per als vuitens de final de la Copa del Rei el passat dimecres contra l’Intercity (3-4), els blaugranes busquen una victòria a la lliga per a mantenir el liderat. Aquest serà el primer partit de lliga de l’any després d’acabar el 2022 amb l’empat contra l’Espanyol. Per tant, els culers es volen retrobar amb el triomf en aquesta competició i quina millor ocasió per fer-ho que aquest diumenge al Metropolitano contra l’Atlètic de Madrid (21 h).

En les últimes temporades, el Metropolitano s'ha tornat un camp maleït per als blaugranes. Fa tres campanyes que no aconsegueixen puntuar a domicili davant de l'Atlètic de Madrid, patint dues derrotes davant els de Simeone (2-0 i 1-0).

Tot i això, aquest no està sent el millor any dels blanc-i-vermells quan juguen com a locals: només han assolit tres victòries en aquest curs. A més, a l'últim precedent entre aquests dos equips, el FC Barcelona va aconseguir imposar-se amb un marcador voluminós a l'Spotify Camp Nou (4-2).

Lewandowski, sancionat

Els blaugranes arriben al partit després de la jornada de Copa del Rei intersetmanal. Amb la represa de la lliga els de Xavi buscaran retrobar-se amb la victòria per sumar de tres en tres i mantenir-se a la part alta de la classificació. Ara mateix els blaugranes continuen a la primera posició empatats a 38 punts amb el Reial Madrid, per tant, un triomf els permetria seguir al capdavant de la taula.

Per aquest exigent partit, Xavi Hernández no podrà comptar amb Lewandowski, ja que finalment el TAD ha dictat que haurà de complir la sanció de tres partits que començarà a ser efectiva en aquest duel contra l’Atlètic. Tampoc estarà disponible Jordi Alba, expulsat en el darrer partit de lliga. Pel que fa a la resta de la plantilla, la convocatòria culer la formen els següents 22 jugadors: Ter Stegen, Bellerín, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Memphis, Christensen, Marcos A., Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas.

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-ATLETICO

L’Atlètic de Madrid, un rival d’altura

El conjunt matalasser malgrat aconseguir la classificació per als vuitens de final de la Copa del Rei no arriba amb una bona dinàmica a la lliga. L’equip madrileny va arribar a l’aturada del mundial sumant 24 punts dels 42 possibles. Malgrat aquesta dada, va acabar l’any amb una victòria que els va permetre tornar a entrar en zones de Champions i mantenir-se a la part alta de la classificació.

Ara mateix, els de Simeone són quarts amb 27 punts a dos punts dels tercers (Real Societat, 29p) i amb dos punts de marge sobre el cinquè ( Athletic de Bilbao, 25p).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut