Iñaki Peña, inscrit com a jugador del primer equip amb el dorsal 13

Iñaki Peña, inscrit com a jugador del primer equip amb el dorsal 13

El porter d'Alacant es fa amb un dorsal que havia quedat vacant des de l'adéu de Neto aquest estiu

Iñaki Peña ha estat inscrit com a jugador del primer equip i lluirà el dorsal 13.

D'aquesta manera, el porter d'Alacant passar de lluir el '26' al '13', que havia quedat vacant des que aquest estiu marxés el brasiler Neto, blaugrana entre el 2019 i el 2022.

De La Masia a l’Spotify Camp Nou

Iñaki Peña va arribar al Barça en edat Infantil, on va guanyar la Lliga i va ser clau per a l’equip. Però el seu nivell i rendiment li han permès anar progressant i creixent com a futbolista fins que a la temporada 2018/19 Iñaki Peña va arribar al Barça Atlètic. Des de llavors el porter blaugrana va anar combinant partits en el filial culer amb la dinàmica blaugrana.

En el gener del 2022 Iñaki Peña va sortir cedit al Galatasaray Spor Kulübü per disputar la segona meitat del curs passat. Aquesta temporada 2022/23 Iñaki Peña forma part de la plantilla de Xavi i defensa la porteria culer juntament amb Ter Stegen.

Iñaki Peña, que destaca per la seva seguretat i bon joc aeri i contundència, ha debutat oficialment aquest curs amb el primer equip. En el Viktoria Plzen-Barça de la fase de grups de la Champions el porter alacantí va disputar els 90 minuts signant aturades de mèrit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut