Iñaki Peña visita la Botiga de l’Spotify Camp Nou

Iñaki Peña visita la Botiga de l’Spotify Camp Nou

El jugador del primer equip s’ha trobat amb els fans a les instal·lacions del Club, on ha signat autògrafs i ha conversat amb els seguidors i seguidores culers

Els aficionats i aficionades culers han tingut aquest dijous l’oportunitat de conèixer en primera persona el jugador del primer equip Iñaki Peña durant la seva visita a les instal·lacions de l’Spotify Camp Nou, on aquests dies els fans poden gaudir de les activitats del Barçaland, que són gratuïtes i amb les quals el Club vol oferir una proposta lúdica culer als fans. 

 

Iñaki Peña ha assistit, així, a la Barça Store de l’Spotify Camp Nou on ha signat autògrafs i xerrat amb els aficionats i aficionades que s’han apropat a la botiga.

Activitats lúdiques

L’espai que envolta l’Spotify Camp Nou es convertirà durant aquestes dates en l’escenari d’una gran varietat d’activitats esportives i lúdiques, on els participants podran gaudir en uns espais convenientment adaptats per a l’ús de tots aquells que vulguin introduir-se dins la màgia de Barçaland. 

Calendari Barçaland _CAT _Low

Com a elements centrals per a la pràctica esportiva, es disposarà de les pistes de Bàsquet 3x3 Assistència Sanitària i Futsal 3x3, on es podran demostrar les habilitats en aquests respectius esports.

D’altra banda, demostrar la tècnica i l’habilitat d’un autèntic jugador del primer equip de futsal serà ben fàcil amb Futtoc CaixaBank, l’espai per aprendre a dominar la pilota amb el cap a través del joc que Barçaland organitza de la mà de CaixaBank.

L’oferta lúdica de Barçaland la completaran diferents propostes com la del circuit d’habilitats Speed Run, l’Street Curling o l’Espai Kids, dedicat als més petits.

Espectacles a l’escenari

Barçaland també disposarà del seu escenari, pel qual aniran passant diferents actuacions de dansa, música i màgia, així com sessions de Contacontes i diferents tallers de manualitats, entre altres ofertes que permetran respirar l’esperit nadalenc a tots aquells que s‘apropin a l’esplanada de l’Spotify Camp Nou.

I durant els dies propis de les festes de Nadal, coincidint amb les vacances escolars, és quan s’afegiran a tota la proposta lúdica de Barçaland aquelles accions vinculades amb les tradicions populars que marquen aquesta celebració. Per això no faltaran aquells dies destinats a fer cagar el Tió gegant culer, al lliurament de cartes al Pare Noel o als patges reials, ni els tallers nadalencs amb tota la seva ambientació.

Nit de Drons a l’Spotify Camp Nou

Una de les grans novetats que oferirà aquest any el programa d’activitats de Barçaland 2022 serà la Nit de Drons, que tindrà lloc els dies 27 i 28 de desembre a l’Spotify Camp Nou. Aquest espectacle, produït per l’empresa Flock Drone Art, oferirà una dansa formada per més de 100 drons, que configurarà un efecte visual màgic.

Aquesta experiència estarà vinculada a una visita nocturna al Museu del Barça, ambientada amb música de DJ i servei de begudes, i que es completarà amb tres passades de l’espectacle Nit de Drons, que els assistents podran contemplar des de la tribuna de l’Estadi. Aquesta activitat té un preu de 5 € per als socis i sòcies, amb un màxim de 3 acompanyants al mateix preu. Per a la resta de públic, el preu és de 15 €.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut