Bellerín:

Bellerín: "Estic molt emocionat de tornar a casa"

El nou lateral blaugrana assegura: "Tinc ganes de conèixer els nous companys i començar a entrenar el més aviat possible"

Héctor Bellerín ja és a Barcelona. Després de ser anunciat dijous com a nou jugador blaugrana, el lateral català ha aterrat aquest divendres al matí a l'Aeroport d'El Prat per afrontar el nou repte a la seva carrera.

El nou lateral barcelonista ha destacat en la seva arribada: "És una d'aquestes coses que un pensa que algun dia tindrà l'oportunitat de viure-la. He tingut oportunitats abans, però per diversos motius mai ha passat, i ha sigut un dels anys que menys m'esperava arribar aquí. Estic molt emocionat de tornar a casa".

A més, ha repassat la seva trajectòria des de la seva marxa: "No puc comparar el noi de 16 anys que va marxar amb l'home de 27 que torna. Estic molt orgullós i molt agraït de tothom amb qui m'he trobat aquests anys que he estat fora, m'ha fet ser la persona que soc avui. Torna una persona molt diferent i amb ambicions diferents, però amb moltes ganes i la mateixa il·lusió de jugar a futbol".


I recorda: "L'any passat vaig viure el mateix, fins al darrer dia del mercat. Aquest estiu, quan va començar pensava que em quedaria a l'Arsenal, però finalment ha sigut un desenllaç molt maco". Finalment, pel que fa a l'adaptació, explica: "Tenir l'experiència de l'any passat d'haver jugat a la Lliga és important. Ara tinc ganes de conèixer els nous companys i començar a entrenar el més aviat possible. He vingut aquí per competir i per tot. Vull seguir fent la meva feina, amb una gran il·lusió de fer-ho al Camp Nou".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut