Acord per a la incorporació d'Héctor Bellerín

Acord per a la incorporació d'Héctor Bellerín

El lateral dret ha rescindit el seu contracte amb l'Arsenal Football Club i, d'aquesta manera, torna a la que va ser casa seva fins als 16 anys

El FC Barcelona i Héctor Bellerín han arribat a un acord per a la incorporació del jugador, després que el defensa hagi rescindit el seu contracte amb l'Arsenal Football Club

El jugador signarà contracte fins al 30 de juny del 2023 i tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros.

Pròximament el Club informarà dels detalls de la presentació de Bellerín com a nou jugador del primer equip.

D'aquesta manera, Bellerín torna a casa i tornarà a vestir de blaugrana 11 anys després, ja que l'estiu del 2011 va deixar enrere el seu capítol a La Masia per posar rumb a Londres.

Made in la Masia

La Barça Escola va ser el primer pas culer d’un petit Bellerín de sis anys. Posteriorment, l'any 2003, es va endinsar al centre de formació blaugrana. I, des del Benjamí B fins al Cadet A, el talentós jugador va progressar fins a obrir una nova història a Anglaterra.

Alternant l’extrem dret i el lateral dret, el jove nascut l'any 1995 va fer la seva darrera etapa blaugrana en un Cadet A de molts quirats dirigit per García Pimienta. Grimaldo, Keita Balde, Samper o Sandro eren alguns dels noms que formaven aquell passat equip que va sobresortir en el currículum culer de Bellerín.

 

Amb 16 anys, l’Arsenal va ser el seu següent destí. De les categories inferiors del conjunt londinenc va arribar al primer equip gunner l’any 2013. Un breu període de cessió al Watford, poc més de quatre mesos al curs 2013/14, va interrompre la seva dilatada carrera a l’Emirates Stadium.

I és que a partir de la campanya 2014/15, amb 19 anys, va començar a aparèixer en les alineacions de l'Arsenal. I, en la següent, ja es va consagrar com a titular indiscutible de la banda dreta. Va ser amb el conjunt londinenc amb el qual va encetar el seu palmarès, amb quatre FA Cup i quatre Comunity Shield.

Unes vitrines personals que la temporada 2021/22 arrodoniria amb la Copa del Rei, ja amb la samarreta del Betis. A la capital andalusa hi va recalar, després de set campanyes senceres al primer equip gunner, per fer-se un lloc al lateral dret i ser una peça clau en els esquemes de Pellegrini.

Un lateral amb recorregut

Bellerín reuneix un seguit d’atributs adquirits a La Masia i a la Premier League. Amb capacitat per associar-se i regatejar, l’acceleració i la velocitat també són un dels punts forts del lateral dret. Amb recursos en la parcel·la ofensiva, el defensa és constant en les seves aparicions en atac.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut