Sevilla - Barça: Amb l’objectiu de seguir sumant

Sevilla - Barça: Amb l’objectiu de seguir sumant

Els homes de Xavi Hernández viatjaran a Sevilla per intentar endur-se els tres punts al sempre difícil estadi Ramón Sánchez-Pizjuán

Ja arribem a la quarta jornada d'aquesta nova temporada a la Lliga i només cinc equips es mantenen invictes al campionat: el Reial Madrid, el Reial Betis, l'Athletic Club, el Vila-reial i el Barça. Els blaugranes volen continuar en aquest grup passada la quarta jornada, però el seu rival, el Sevilla FC, no posarà les coses gens fàcils. Perquè a més l'estadi Ramón Sánchez-Pizjuán sempre ha estat un dels bastions més difícils de visitar de la competició.

L'equip de la capital andalusa no ha començat la temporada amb bon peu i necessita aconseguir la seva primera victòria al campionat nacional en el segon enfrontament que disputarà davant de la seva gent. Fins ara, ha sortit derrotat en els seus dos primers partits a domicili (contra l'Osasuna i l'Almeria) i ha empatat a casa contra el Valladolid.

Imbatuts en Lliga des de 2015

L'equip andalús no supera al Barça en Lliga des de l'octubre de 2015. En aquella ocasió, l'equip llavors entrenat per Unai Emery va guanyar els de Luis Enrique per 2-1, amb gols de Krohn-Dehli i Iborra. Des d'aquest partit, es comptabilitzen 9 victòries blaugranes i 4 empats en el campionat domèstic. Fora de la Lliga, l'equip sevillà sí que ha aconseguit superar el Barça en dues ocasions, tot i que l'equip culer va ser capaç de remuntar les dues eliminatòries en què els sevillistes es van imposar en el primer partit. També es recorden dues finals de Copa del Rei i una de Supercopa d'Espanya conquistades de blaugrana.

Leo Messi durant la final de Copa contra el Sevilla

Partit amb retrobaments

Serà un partit especial per a Jules Kounde. El nou futbolista blaugrana, que va debutar contra el Valladolid, tornarà al Sánchez-Pizjuán, on va disputar com a local les últimes tres temporades. L'internacional francès es va convertir en un dels millors jugadors de l'equip andalús i una figura molt estimada entre els aficionats. També serà un partit especial per a Ivan Rakitic. El migcentre croat va ser blaugrana durant 6 temporades, convertint-se en un jugador molt important per al Club en diferents etapes, en què va aixecar una Champions League i quatre Lligues.

Rakitic

Un Sevilla amb molts canvis

Ha estat un estiu mogut a Sevilla. L'equip del sud d'Espanya, com és habitual, ha estat molt actiu al mercat de fitxatges. Hi han hagut moltes sortides i sis incorporacions a l'equip. L'actual tècnic sevillista, Julen Lopetegui, qui va ser jugador culer, no podrà comptar amb homes que havien estat importants en temporades anteriors com el mateix Kounde, però tampoc amb Diego Carlos, Ocampos o Munir. Ha suplit aquestes baixes amb futbolistes com Nianzou, Marcao, Isco Alarcón, Alex Telles o les últimes incorporacions: Adnan Januzaj i Kasper Dolgberg.

Tot això ho viurem el proper dissabte dia 3 de setembre a les 21:00h des de l'estadi Ramón Sánchez-Pizjuán de Sevilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut