Reial Societat -  Barça: Amb l'objectiu de sumar la primera victòria

Reial Societat - Barça: Amb l'objectiu de sumar la primera victòria

Després de l'empat en l'estrena contra el Rayo Vallecano, els de Xavi Hernández buscaran la primera victòria al Reale Arena

El Barça visita aquest diumenge el Reale Arena amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria del curs a la Lliga. Els homes de Xavi Hernández es desplaçaran fins a Sant Sebastià per enfrontar-se a la Reial Societat, un equip que mai posa les coses fàcils i menys com a local. 

Els precedents

La història acredita que visitar la capital guipuscoana no ha estat mai gens fàcil per als blaugranes, que al 2018 van trencar una ratxa de gairebé 11 anys sense conèixer la victòria a Sant Sebastià. Tanmateix, els últims resultats indiquen un molt bon moment dels culers en aquest tipus d’enfrontaments. Els blaugranes porten sis visites consecutives en Lliga a Sant Sebastià sense conèixer la derrota (2 empats i 4 victòries). A més, el Barça acumula 12 enfrontaments de Lliga contra la Reial Societat sense perdre.

L'última vegada que l'equip guipuscoà va imposar-se als culers va ser el 9 d'abril de 2016, quan l'equip llavors entrenat per l'exblaugrana Eusebio va superar per 1-0 al Barça de Luis Enrique. Des de llavors, es comptabilitzen 10 victòries barcelonistes i 2 empats en enfrontaments a la màxima categoria. A aquestes xifres se li podrien afegir les victòries a quarts de final de Copa del Rei la temporada 2016/17 i la semifinal de la Supercopa d'Espanya de 2020. La temporada pasada una diana d'Aubameyang va donar els tres punts als de Xavi.

 

Una Reial Societat establerta a la zona alta de la Lliga

La Reial Societat sí que va aconseguir sumar tres punts en la primera jornada d'aquesta nova temporada. Els d'Imanol Alguacil van superar al Cadis a domicili per 0-1 amb gol de Take Kubo.

Des de fa ja unes temporades, l''equip basc s'ha establert a la part alta de la lliga espanyola. Des de l'arribada d'Imanol Alguacil com a tècnic, els donostiarres han aconseguit classificar-se per a competicions europees a les tres temporades que ha completat l'entrenador guipuscoà amb dues sisenes posicions i una cinquena.

L'equip compta amb un estil de joc molt reconeixible i jugadors de gran talent entre els quals destaquen David Silva, Mikel Merino o Mikel Oyarzabal (actualment lesionat).

Tot i així, el tècnic de l’equip basc no ha aconseguit derrotar mai al Barça. De les vuit vegades que els blaugranes s’han enfrontat a Imanol Alguacil com a entrenador, l’equip culer ha vençut en set ocasions i n’ha empatat una.

Així doncs, aquest enfrontament té tots els ingredients per brindar-nos un gran matx que tancarà la jornada del diumenge a la Lliga espanyola. Xavi Hernández comptarà amb tots els disponibles per enfrontar-se a un dels equips més regulars i sòlids de la primera divisió a la recerca del primer triomf de la temporada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut