Un Reale Arena de bons records recents

Un Reale Arena de bons records recents

Els blaugrana acumulen sis visites a l'estadi donostiarra sense conèixer la derrota, amb quatre victòries i dos empats

Primer partit a domicili en una sortida sempre exigent. El Barça visita la Reial Societat aquest diumenge (22.00 hores) al Reale Arena, un estadi en què acumula sis visites sense conèixer la derrota. En total quatre victòries i dos empats que acrediten una millora en els registres històrics dels blaugrana en aquest estadi. Les dues darreres visites, sis punts culers. 

El darrer curs els culers es van imposar per la mínima amb gol d'Aubameyang, mentre que l'anterior temporada van aconseguir una golejada històrica (1-6). Curiosament, des del 1995 la Reial Societat només ha encaixat sis gols en Lliga en dues ocasions com a local. I ambdues van ser amb el Barça com a rival: el 0-6 a l'octubre del 2000 i l'1-6 del març del 2021.

Els de Xavi tindran la oportunitat d'apropar-se a la millor ratxa del Barça en visites a la Reial Societat. I és que des de 1995 els blaugrana no aconsegueixen tres victòries en aquest camp. En aquella ocasió en van ser fins a quatre. 

 

Una visita sempre exigent

Els números del Barça al Reale Arena, però, no havien estat positius durant un temps. I és que durant set visites a l'estadi del conjunt basc els blaugrana no van poder aconseguir cap victòria. El registre era de cinc derrotes i dos empats. Des del 5 de maig del 2007 fins al 14 de gener del 2018 en què el Barça no va poder sumar cap triomf al camp de la Reial Societat. 10 anys i mig. Una xifra que demostra l'exigència històrica del rival d'aquest diumenge. Els de Xavi poden seguir canviant una mica més la història aquest diumenge a les 22.00 hores. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut