FC Barcelona i el Sevilla FC han arribat a un acord per al traspàs de Kounde

FC Barcelona i el Sevilla FC han arribat a un acord per al traspàs de Kounde

El proper dilluns 1 d’agost, a partir de les 11.30 hores, tindrà lloc la presentació del jugador francès en un acte tancat al públic a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El FC Barcelona i el Sevilla FC han arribat a un acord per al traspàs del jugador Jules Olivier Kounde. El jugador signarà un contracte amb el Club per a les properes 5 temporades. La clàusula de rescissió queda fixada en 1.000 milions d'euros.

El proper dilluns 1 d’agost, a partir de les 11.30 hores, tindrà lloc la presentació del nou jugador del primer equip del FC Barcelona, Jules Kounde, en un acte tancat al públic a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

La presentació oficial de Jules Kounde tindrà aquesta agenda prevista:

  • 11:00h - Signatura privada del contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.
  • 11:30h - Signatura pública al terreny de joc del camp Tito Vilanova. A continuació, sessió fotogràfica del jugador vestit amb la primera equipació de la temporada 22-23
  • 12:15h -  Roda de premsa a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L'acte es podrà seguir en directe a Barça TV a través de la TDT, a Barça TV+ arreu del món i també als canals digitals oficials del FC Barcelona. El Club produirà i oferirà via streaming un senyal internacional audiovisual i distribuirà també fotografies de la jornada. 

Primer entrenament de culer 

Després de superar la revisió mèdica, aquesta tarda del 29 de juliol Kounde s'ha posat les botes d'entrenament per realitzar la primera sessió com a jugador barcelonista. El francès ha fet treball de gimnàs i, posteriorment, ha realitzat treball de camp sobre la gespa de la Ciutat Esportiva. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut