Principi d'acord amb el Sevilla per al traspàs de Kounde

Principi d'acord amb el Sevilla per al traspàs de Kounde

L'oficialitat de l'operació està pendent que el jugador passi la revisió mèdica i la signatura dels contractes

El FC Barcelona i el Sevilla FC han arribat a un principi d'acord per al traspàs de Jules Olivier Kounde, pendent de la signatura dels contractes i que el jugador passi la revisió mèdica.

Un central ràpid i de qualitat

Jules Koundé va néixer a París el 12 de novembre del 1998, en una família d'origen beninès. Va començar a practicar el futbol en clubs petits dels voltants de la ciutat de Bordeus, al sud-oest de França, i no va ser fins als 14 anys que va passar les proves i es va incorporar al planter d'un equip professional, en aquest cas del Girondins de Bordeus.

A partir d'aquí, no va parar de créixer i el 7 de gener del 2018, el defensa francès va fer el seu debut amb el primer equip en un partit de Copa de França contra el Granville. La bona actuació de Koundé, tot i la derrota del seu equip, li va donar l'oportunitat d'assentar-se a la defensa del Girondins i va acabar disputant de titular 18 dels 19 partits de la lliga francesa que encara quedaven.

Una titularitat que es va convertir en habitual la següent temporada i, tot i la seva joventut, es va convertir en un dels centrals més prometedors de França i també de tot Europa. Tant és així que el Sevilla va decidir apostar per ell i pagar 25 milions d'euros, la incorporació més cara de la història del club andalús fins aquell moment.

A l'equip sevillà, Kounde va justificar ràpidament el preu del seu traspàs i es va fer un lloc a l'onze de Julen Lopetegui. De fet, va ser un dels millors jugadors d'un equip que acabaria aixecant l'Europa League a final de temporada. Un títol que va significar el primer de la carrera del central.

A més, el seu bon rendiment el va portar a ser convocat amb França per a l'Eurocopa que es va disputar l’estiu passat. Va debutar amb els bleus en els partits amistosos de preparació per al gran torneig europeu, en què també va disputar uns minuts. A l’octubre, també va formar part de l'equip que va aixecar la Lliga de Nacions de la UEFA, després de vèncer Espanya a la final. Aquest va ser el primer triomf internacional del central francès.

El perfil tècnic

Jules Koundé destaca per ser un defensa molt ràpid i expeditiu al tall, i pel seu bon tracte amb la pilota. El central francès, que també pot jugar com a lateral, és molt difícil de superar en l'u contra u i es troba còmode defensant lluny de la seva porteria, ja que confia molt en la seva velocitat per córrer a l'esquena. 
 
A més, i tot i els seus 178 centímetres, Kounde és un autèntic especialista del joc aeri. La seva impressionant capacitat de salt fa que l'alçada no sigui un problema per disputar pilotes aèries. 
 
A Koundé també li agrada jugar la pilota des del darrera i amenaçar el rival a través de les seves passades filtrades o les seves atrevides conduccions. No dubta a l'hora d'abandonar la seva posició més endarrerida i acompanyar l'atac trencant línies de pressió amb la pilota al peu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut