Raphinha:

Raphinha: "El meu objectiu és guanyar molts títols i faré tot el possible per a aconseguir-ho"

L'atacant brasiler de 25 anys s'ha mostrat molt satisfet de fitxar per al club culer i ha confessat que compleix "un somni de nen"

Raphinha ja és blaugrana. El FC Barcelona i el Leeds United Football Club han arribat a un acord per al traspàs del jugador Raphael Dias Belloli, Raphinha. El jugador, que ha signat un contracte amb el Club per a les properes cinc temporades, fins el 30 de juny del 2027. La clàusula de rescissió queda fixada en 1.000 milions d'euros.

Presentat aquest divendres dia 15 de juliol abans de la gira per terres nord-americanes, el nou jugador del Barça ha declarat que "és un honor enorme ser aquí, estic molt agraït. Tinc molts ídols que han fet història aquí i m'agradaria seguir les seves passes". A més, l'extrem brasiler ha admès que "compleix un somni de nen", assegurant que "donarà el màxim per al Barça". Raphinha ha volgut agrair també a tots els que han treballat per a la seva arribada al club culer.

"Vaig començar a enamorar-me del Barça per Ronaldinho i sempre ha estat un somni per mi arribar a aquest equip. Tinc molts referents blaugranes: Deco, Neymar... tots ells em van influir i em van fer somiar en arribar aquí, i convertir-me en campió."

El president Joan Laporta també s'ha mostrat molt content amb l'arribada de Raphinha, assegurant: "Amb Raphinha, torna el 'joga bonito'. A les èpoques durades del club sempre hi ha hagut algun brasiler i Raphinha agafa aquest testimoni". A més, el màxim mandatari del club també ha desvelat la insistència del tècnic blaugrana, Xavi Hernández, en la incorporació de l'extrem i ha volgut agrair a l'actitud de Raphinha per demostrar "en tot moment el seu desig de venir al Barça, tenia molts altres clubs interessats en ell, però sempre ha posat el Barça com a prioritat".

El ja exjugador del Leeds, s'ha mostrat entusiasmat per començar a treballar amb Xavi Hernández: "Crec que podrem combinar molt bé les meves ganes de triomfar al Barça amb el que vol Xavi de mi. Estic entusiasmat per a ser entrenat per una llegenda com ell, per mi és un privilegi".

PresentacioRaphinha-030

A més, Raphinha s'ha mostrat ambiciós en aquesta nova etapa "El Barça sempre lluita per a tots els títols. Com a seguidor conec el Barça, sé el que puc donar aquí. El meu objectiu aquí és guanyar molts títols i faré tot a la meva mà per a aconseguir-ho."

Finalment, el brasiler s'ha presentat a tots els aficionats perquè tots els culers sàpiguen què esperar d'ell: "Sóc un jugador que sempre vull guanyar i donar el millor de mi, buscant millorar cada dia. La gent pot esperar un Raphinha que sempre estarà lluitant per donar el millor pel club. No em marco fites personals, penso que quan el grup va bé, el personal acaba succeint. Jo donaré el millor de mi perquè el grup tingui èxit". A més, ha admès que s'imagina "fent assistències a jugadors de la plantilla del Barça".

Per acabar, el president Joan Laporta juntament amb el cap de l'àrea esportiva del Club Mateu Alemany, que, sense voler dir noms, ha assegurat que treballa per a reforçar l'equip segons les demandes de l'àrea tècnica, han acomiadat la roda de premsa oferint un present al nou futbolista blaugrana, que ha posat molt somrient per als mitjans de comunicació.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut