Adama i Luuk de Jong no seguiran al Barça

Adama i Luuk de Jong no seguiran al Barça

Els dos futbolistes finalitzen la seva cessió aquest 30 de juny i tornaran als seus respectius equips

Adama Traoré i Luuk de Jong no seguiran al FC Barcelona. Tots dos futbolistes finalitzen la seva cessió aquest 30 de juny i tornaran, per tant, als seus respectius equips. El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a tots dos jugadors pel seu compromís i la seva dedicació i els desitja molta sort i èxits en el futur.

Retorn al Wolverhampton i al Sevilla

Cal recordar que Adama Traoré es va incorporar el passat 29 de gener procedent del Wolverhampton Wanderers Football Club i que va ser presentat uns dies més tard, el 2 de febrer. Format a la Masia i amb un passat de vuit anys al planter, l’extrem tornava d’aquesta manera a la seva casa per viure una segona etapa en què ha disputat 826 minuts, repartits en 21 partits, 10 d’ells com a titular.

Per la seva banda, Luuk de Jong va ser la darrera incorporació de l’últim mercat d’estiu, encara amb Ronald Koeman a la banqueta culer. Procedent del Sevilla, l’holandès ha completat 938 minuts sobre la gespa, repartits en 29 partits, també 10 dels quals com a titular. En el seu cas, ha ofert una gran mitjana golejadora, anotant una diana cada 134 minuts.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut