Cinc jugadors del Barça, candidats al Golden Boy 2022

Cinc jugadors del Barça, candidats al Golden Boy 2022

Pedri, Gavi, Nico, Ansu Fati i Baldé figuren entre els 100 finalistes al guardó que premia el millor jugador menor de 21 anys d’aquest 2022, sent el Barça l’equip amb més representació

Fins a cinc jugadors del FC Barcelona figuren entre els 100 candidats al premi Golden Boy 2022. Pedri, Gavi, Nico, Ansu Fati i Baldé són els futbolistes que destaquen en el llistat de finalistes publicat aquest dimecres per Tuttosport, el mitjà italià que atorga anualment el guardó al millor futbolista del món de menys de 21 anys.

Cal recordar que Pedri és l'últim guanyador del Golden Boy, després de sumar 318 punts en la darrera edició, 199 més que el segon classificat, que va ser Jude Bellingham. 

D’aquesta manera, el FC Barcelona és l’equip amb més representació, amb un total de cinc. Només el Borussia Dortmund l’iguala, tot i que en el seu cas s’inclou Karim Adeyemi, futbolista incorporat aquest mateix estiu al conjunt germànic. Jude Bellingham, Jayden Jezairo, Youssoufa Moukoko i Giovanni Reyna completen els candidats del conjunt alemany.

A la llista figuren quatre jugadors més de LaLiga: Nico Williams (Athletic Club), Eduardo Camavinga (Reial Madrid), Yunus Musah (València) i Yerémi Pino (Vila-real). També hi és l’exblaugrana Ilaix Moriba.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut