Piqué i Sergi Roberto se segueixen recuperant a la Ciutat Esportiva

Piqué i Sergi Roberto se segueixen recuperant a la Ciutat Esportiva

L'activitat no s'atura a la Ciutat Esportiva, ja que els dos blaugranes han treballat un dia més en el procés de recuperació de les seves lesions

L'activitat del primer equip no s'ha aturat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper des de final de temporada 2021/22, a finals de maig. Gerard Piqué i Sergi Roberto, per exemple, són dos dels jugadors que han seguit treballant durant aquestes setmanes per recuperar-se de les respectives lesions que no els hi van permetre disputar el tram final de temporada.

 

Així ho han fet, també, aquest mateix dimarts 14 de juny. L’equip de Xavi iniciarà els entrenaments el pròxim 4 de juliol, però cal destacar que els jugadors internacionals que han tingut partits amb les seves seleccions durant aquest mes de juny s'incorporaran a la pretemporada a partir de l'11 de juliol. Els partits amistosos durant el mes de juliol ja han estat definits.

Abans de viatjar cap a terres nord-americanes, el conjunt barcelonista jugarà el primer matx contra l’Olot el 13 de juliol. Posteriorment, la Gira 2022 pels Estats Units coparà tot el protagonisme i el Barça s’enfrontarà a l'Inter Miami, el Reial Madrid, la Juventus i els NY Red Bulls.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut