Aubameyang, sinònim d’efectivitat golejadora

Aubameyang, sinònim d’efectivitat golejadora

Amb el doblet contra el Celta de Vigo, el davanter gabonès suma 13 gols amb el FC Barcelona des de la seva arribada a l’equip al mes de febrer

Pierre-Emerick Aubameyang té molt gol. I ho va tornar a demostrar, una vegada més, en el partit contra el Celta de Vigo de la 36a jornada de Lliga. El davanter gabonès, amb dues rematades al primer toc, va aconseguir anotar dues dianes clau per sumar una nova victòria al Camp Nou i apropar l’equip a la segona plaça.

 

Amb aquest doblet davant l’equip gallec, Aubameyang suma 13 gols en total amb la samarreta del Barça: 11 a la Lliga i dos a l’Europa League. Registres que eleven al '25’ culer a ser, empatat amb Memphis, el màxim golejador de l’equip aquesta temporada.  

Un final de Lliga resumit amb la paraula gol

El rendiment d’Aubamenyang des de la seva arribada al FC Barcelona en el passat mercat d’hivern està sent excel·lent. De moment, ha anotat 11 gols en 15 partits a la Lliga, que fan que el jugador africà hagi igualat David Villa com el tercer jugador que més ràpid ha arribat a aquesta xifra anotadora amb el Barça a la competició domèstica durant el segle XXI, només superat per Samuel Eto’o l’any 2004 (14 partits) i Zlatan Ibrahimovic l’any 2009 (13 partits).

En aquests 15 partits que ha disputat amb la samarreta blaugrana a la Lliga, el davanter gabonès ha jugat un total 974 minuts. Així doncs, fent la mitjana, el davanter culer acumula un gol cada 89 minuts. Uns números que demostren la gran efectivitat golejadora de l’exjugador de l’Arsenal.

Un fitxatge d'alt rendiment

A més, gràcies als dos gols anotats contra el Celta de Vigo, Aubameyang s’ha convertit en el jugador que més gols ha marcat en la història de la Lliga després d’arribar a la competició en el mercat d’hivern, superant a un Diego Costa que en la temporada 2011/12 va aconseguir marcar 10 gols amb el Rayo Vallecano en el tram final de temporada.

 

Però aquest bon rendiment golejador que està demostrant el jugador gabonès en els darrers mesos amb el conjunt culer no és cap novetat. I és que Auba ha portat sempre el gol a la sang. Tant és així que amb les dues dianes contra el Celta s'ha quedat a un sol gol d'arribar als seus 300 oficials com a professional amb clubs, que es reparteixen de la següent manera: Dijon (8), Mònaco (2), Lille (2), Saint-Étienne (41), Borussia Dortmund (141), Arsenal (92) i Barça (13).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut